USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Мерія оприлюднила питання для sms-опитування

27 Квітня 2011 12:36
Луцька мерія оприлюднила питання, на які лучани зможуть відповісти через СМС-повідомлення, оцінюючи роботу міських «жеків».

Нагадаємо, з першого травня по перше серпня 2011 року Луцька міська рада планує провести sms-опитування серед лучан, аби визначити їх ставлення щодо роботи житлово-комунальних служб міста.

Перелік питань і тексти СМС-повідомлень, які треба відправляти, відповідаючи на питання, опублікував 27 квітня офіційний сайт Луцькради.

Усього питань – п’ять: «Чи задоволені Ви культурою спілкування працівників ЖКП?», «Чи задоволені Ви якістю надання послуг працівниками ЖКП?», «Чи готові Ви сплачувати більші кошти за послуги кращої якості?», «Чи варто розвивати конкуренцію на ринку ЖКП?», «Чи згідні Ви на створення об’єднання співвласників багатоповерхових будинків?».

У мерії пропонують спеціальну табличку, скориставшись якою, лучани зможуть, залежно від варіанту відповіді і конкретного підприємства, вибрати код для відправки його по СМС.

Нагадаємо, за словами начальника відділу програмно-комп’ютерного забезпечення міськради Дениса Осокіна, повідомлення такі – платні: від 25 до 50 копійок, залежно від вартості, встановленої конкретним оператором.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
це так Показати IP 27 Квітня 2011 13:07
аби що-небуть замутити, ефективність від цього опитування практично нульова
Лучано Показати IP 27 Квітня 2011 13:19
Це ж яким треба бути розумним щоб придумати такі питання!!! Цікаво, що крім грошей приватбанку, дасть таке опитування? Космонавт Романюк ніби спустився з іншої планети і вирішив провести опитування землян на тупі, примітивні питання. Оце щоб напрягти керівництво Жеку, щоб вони замість того щоб організовувати роботу підприємства, сиділи біля телефону і за людські гроші відправляли смс-ки про свої позитивні результати! Бо ж не дай Бог смс-ки погані будуть. Ідіотизм повний.
Андрій Лучик Показати IP 27 Квітня 2011 13:49
Можливо, я ретроград і консерватор у цьому питанні, але мені здається, що звичайне фахово проведене соцдослідження могло б дати значно більше корисної інформації. До речі, гроші на ці досліди як складову компелксної програми могли б надати міжнародні донори. В даному випадку лише маємо "модну фішку" як ПР-привід.
Якунович до Андрій Лучик Показати IP 27 Квітня 2011 13:57
Гроші виділено з міського бюджету ( у нас жеж проблем немає, відповідно і грошей стільки, що нема куди дівати), а номер 7660 - належить Привату. Ось наглядне перетікання грошей
Якунович Показати IP 27 Квітня 2011 13:51
Можливо Приват таким чином хоче відмити гроші, тому не дивуйтесь якщо відповідей на ці питання буде дууууже багато.
ПриватБанківець до Якунович Показати IP 27 Квітня 2011 14:04
Дурниці. ПриватБанк не бере ніяких коштів за ці повідомлення. Він лише отримує і обробляє результати SMS повідомлень. В даному випадку кошти отримує оператор по стандартним тарифам за SMS. Це зрозуміло з контексту "...залежно від вартості, встановленої конкретним оператором."
Якунович Показати IP 27 Квітня 2011 14:15
"ПриватБанк не бере ніяких коштів" - посміялися всім офісом ))) Доречі, тих, хто засвітить свій номер відправивши смс, очікує ненавязливий щоденний спам від Привата з пропозицією "придбай у нас кредитку"
ПриватБанківець до Якунович Показати IP 28 Квітня 2011 13:39
Судячи з коментарів у Вас або особиста образа на ПриватБанк або Ви працюєте в конкуруючий структурі. Нічого смішного з написаного мною не побачив. Ще раз. Вартість СМС = вартості тарифів оператора. Де Ви тут бачите вигоду ПриватБанку. Крім того, банк ще сплачує операторам за виділений номер. операторам сплачує.
Manhattan Показати IP 27 Квітня 2011 15:53
Цікаво, де вони збираються взяти базу номерів мобільних телефонів? Якщо я не помиляюсь, то це є особиста інформація особи. Щось подібне вже Шиба влаштовував, коли з Днем Незалежності вітав лучан, правда нічого доброго воно йому не принесло.А тепер мені пропонують моїх кровних 50 коп. потратити, бо, бач, вони не знають де труба тече чи де собочка на газон накакала і тре прибрати. Мені ці гроші(50 коп.) просто так ніхто не дав, ні Романюк , ні інші, які в мяких кріслах сидять.Я їх краще знедоленим дітям віддам, а не на якусь тупу смс-ку потрачу.
Небайдужий Показати IP 27 Квітня 2011 17:27
Державі дуже вигідно (а скоро так і буде) багатоповерхові будинки (особливо ті яким за 20-ть) зкинути з себе (тобто з ЖЕКів) і передати обєднанням. Ні яких проблем із несплатою послуг, ніяких питань по заміні комуннікацій, покрівель і т.д. Хай но вони розрулять пенсійну реформу та Житловий кодекс - от тоді на всю країну підуть переконання про доцільність створення об'єднань...
Знаючий Показати IP 28 Квітня 2011 03:22
прогнозую 3 "ні" і 2 "так". А взагалі це опитування не дасть правдивої інформації і є більше піаром, ніж дослідженням. Цікаво, скільки процентів буде дано відповідей порівняно до кількості відісланих СМСок?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus