USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцька мерія опитуватиме лучан через платні sms-ки

26 Квітня 2011 10:32
З першого травня по перше серпня 2011 року Луцька міська рада проведе sms-опитування серед лучан, аби визначити їх ставлення щодо роботи житлово-комунальних служб міста.

Про це під час оперативної наради 26 квітня повідомив начальник відділу програмно-комп’ютерного забезпечення Денис Осокін.

Опитування лучан відбуватиметься добровільно. Кожен бажаючий зможе відправити на короткий номер 7660 повідомлення з відповіддю «так» чи «ні» на певне запитання.

Питання, на які лучани зможуть відповісти, поширюватимуться у місцевій пресі, на листівках тощо.

Кожному з «так» чи «ні» на кожне конкретне питання відповідатиме певний номер, який і повинні відсилати лучани на короткий номер через sms-повідомлення.

Питання стосуватимуться культури спілкування працівників ЖКП, якості надання послуг, думки лучан щодо діяльності ОСББ, розвитку конкуренції на ринку житлово-комунальних послуг та готовності мешканців платити більше за послуги ЖКП.

«Передбачається, що найбільше до sms-опитування долучиться активна молодь та громадяни віком від 30 до 50 років, оскільки вони є найбільшими користувачами послуг мобільного зв’язку», - каже Осокін.

Поки що чиновник як негативний момент відзначає те, що повідомлення для мешканців будуть платними. Зокрема, від 25 до 50 копійок згідно з розцінками операторів.

Результати опитування будуть моніторити щотижня, а кожне надіслане повідомлення лучанина надходитиме через загальну систему опитування відразу керівнику ЖКП у формі повідомлення про суть питання та критерії його оцінки.

Міський голова Микола Романюк зазначив, що результати опитування стануть підставою для того, аби «робити висновки» щодо роботи конкретних директорів житлово-комунальних підприємств. Така новація за словами мера стане постійною і наступними будуть монітори соціальну сферу, зокрема, медицину, та роботу транспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучано Показати IP 26 Квітня 2011 10:56
Яке безглуздя!!! Романюк придумує таку фігню замість безпосреднього спілкування з людьми. Привик у банку відсиджуватись і думати як з людей додаткові гроші витягнути. Так і тут думає, що закрившись у кабінеті буде смс-ками містом керувати. Це повний пісєц!
3245 Показати IP 26 Квітня 2011 11:15
Аби з людей гроші здерти! І так ясно, що комунальники послуги надають не якісні та не в повному обсяги і грошші за це отримують, то ще й за СМС-ки плати. Опамятайся владо, у людей терпіння не бездоннек!!!!!
Scouce Показати IP 26 Квітня 2011 11:18
і тут вже лохотрон придумали
Якунович Показати IP 26 Квітня 2011 12:51
Щоб було зрозуміліше, наберіть в гуглі текст "номер 7660" по результатам пошуку - все стане на свої місця
Якунович Показати IP 26 Квітня 2011 13:04
Миколо Романюк - чому не вказали що власник цього номера Приватбанк? і кошти від смс будуть надходити в цей банк
Плуто Показати IP 26 Квітня 2011 13:15
Люди - Романюк не мер. Це "наперсточник". Приватбанк дістав усіх лохотроном на номер 7660. З мене здуру 7 гривень зняли. У банку казав свій номер телефону, бо комунальні платежі не хотіли приймати, а потім почали дурнуваті смс-ки приходити з проханням вислати гроші. Виявилось, що це приватбанк організовує обдираловку використовуючи твій номер телефону.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus