USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мешканці будинку у Луцьку без електрика і сантехніка. ОНОВЛЕНО

14 Серпня 2013 17:10
Мешканці одного з будинків Луцька не отримують комунальних послуг – і все це через голову ОСББ, який звільнився та звільнив решту працівників, - повідомляє ТРК «Аверс».

Не так давно мешканці 28-ого будинку, що на проспекті Соборності, відмовилися від послуг МЖК та створили ОСББ. Люди хотіли покращити якість комунальних послуг та зекономити на них гроші. Втім, тепер вони залишилися без жодного обслуговування. Кілька днів тому голова ОСББ «Соборний» написав заяву на звільнення. При цьому, скаржаться члени об’єднання, Георгій Давидюк звільнив і усіх решту працівників, які обслуговували їхній будинок. Як тепер обходитися без комунальних послуг, люди гадки не ймуть.

У дев’ятиповерхівці, що по проспекту Соборності, 28, останні кілька років було дуже багато проблем. Мешканці скаржилися, що їхній двір та під’їзди були занедбані, під будівлею почав просідати фундамент, по будинку пішли тріщини. За словами людей, на комунальників було марно й сподіватися. Тому своїми силами почали поступово наводити лад. Облаштували дитячий майданчик, клумби, зробили ремонт у під’їздах. Та у 2010-му році відмовилися від обслуговування МЖК й створили об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Соборний».

Член правління ОСББ «Соборний» Надія Шелепіна розповіла: «Створили ОСББ, запросили головою ОСББ людину зі сторони - Давидюка Георгія Георгійовича. Сказали, що він колишній військовий, непогано працював у міській раді. Перші півроку нормально робота йшла, потім, коли почали з’являтися звіти по будинку, ми побачили, що немає жодного звіту про використані кошти».

Як розповідає Надія Шелепіна, неодноразово вона зверталася до голови ОСББ, аби дізнатися на що йдуть їхні гроші. Втім, переконує жінка - ця інформація виявилася таємницею «за сімома замками».

Зі слів пані Надії, голова ОСББ почав просити відтермінування ревізії. Члени правління, каже жінка, дали йому час до сьомого серпня: «Шостого ввечері дзвонить бухгалтер і каже, що ніякої перевірки не буде - всі документи ми вам відправили двома посилками на 26-те відділення зв’язку. І ми отримали лист, що він звільняється. Ми пішли на 26-те відділення зв’язку, перевірили реєстр. В реєстрі листа від нього немає. Перевірили посилки, дійсно надійшло дві посилки 2-го числа. Але вони були адресовані людині, я не хочу називати прізвище, досить порядна людина, яка зараз у важкому стані в лікарні і яка їх отримати не могла. Були вони адресовані не ОСББ, а просто громадянину такому то від Давидюка», - зазначила Надія Шелепіна.

Отримати документи члени правління не можуть і досі. Як розповідають члени ОСББ, найдивніше, що Георгій Давидюк при цьому звільнив ще й чи не усіх працівників об’єднання, скаржаться люди.

При цьому, нарікають мешканці, голова ОСББ Георгій Давидюк, за час перебування на посаді, не показав жодних результатів своєї роботи. Люди розповідають, що коли у під’їзді зламався ліфт, то із кожної квартири чоловік, нібито, зібрав кошти на його ремонт. Втім, куди вони пішли - невідомо.

Поспілкуватись із Георгієм Давидюком журналістам вдалося лише телефоном. За його словами, він дійсно написав заяву на звільнення.

Як прокоментував ситуацію голова ради ОСББ Луцька Роман Бондарук, нічого страшного немає. «Так, у кожному стаді є паршива вівця. Він не мав жодного юридичного права писати заяву, адже голову ОСББ вибирають на зборах. Тим більше звільняти будь-кого. На роботу це не вплине», - сказав Бондарук.

На разі, мешканці будинку намагаються отримати пакет документів, який їм поштою передав екс-голова ОСББ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Інна Показати IP 13 Серпня 2013 16:08
Може, правильно було б написати без "електрика і сантехніка"? До чого ж тут ваш заголовок? О Господи, діти, що і як ви пишете...
ого Показати IP 13 Серпня 2013 17:23
Дякуйте , що й так віддав - йому аби більше будиночків , а за результатом - точно не до нього!!!
Знаю Давидюка Показати IP 13 Серпня 2013 18:45
Добре що ще пышов , бо це такий аферюга ,що мало не покажеться
111 Показати IP 13 Серпня 2013 21:28
І шо, втік від вас? Було б бажання... можна підняти всі сплачені суми в ОСББ і по сумі вкрадених коштів посадити на пару років
дідо Показати IP 14 Серпня 2013 17:39
Давидюк чесний дятько. Напевно комусь заважає красти або хтось планує обкрадати ОСББ.
123 до дідо Показати IP 15 Серпня 2013 09:43
Ти мабуть такий же чесний як і він , добрий він аферист і дійсно понабирав ОСББ щоб понавідмивати гроші
))) Показати IP 14 Серпня 2013 20:53
я так смотрю, медиа кампания против ОСББ в Луцке валит полным ходом. верной дорогой идете, товарищи. уволили работников? в чем проблема? берется новый глава ОСББ. берутся те же люди, что за шухер поднялся??? типа когда сантехника из ЖЕКа выпрашиваете, бабло ему не даете? так здесь то же самое.
осбб Показати IP 15 Серпня 2013 14:14
зробив ремонти в підїздах, навів порядок на території, залучив державні кошти в будинок, але себе не проявив.Це називається діагноз ШИЗОФРЕНІЯ, правільно зробив що послав на,,й.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus