USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Міськрада працюватиме з рекламодавцями без посередників

28 Квітня 2010 11:04
Під час засідання бюджетної комісії Луцькради йшлося про передачу технічних засобів КП «Луцькреклама» міському департаменту підприємництва.

Депутат Олександр Козлюк розповів, що департамент, який він очолює, вже опікується зовнішньою рекламою. Він зауважив, що вже уклали перші десять договорів на встановлення реклами. Поки що рекламними питаннями займаються лише двоє людей. «Одне (комунальне підприємство «Луцькреклама» - «ВН») зламали, а інше не створили», - сказав Олександр Козлюк.

Обранець громади Юрій Корольчук зауважив, що голова громадської організації «Асоціація рекламістів Волині» Григорій Куніцин ініціює звернення до депутатів Луцькради, аби зменшити плату за розміщення зовнішньої реклами. Клопотання він мотивує тим, що на вулицях міста чимало вільних площ, які не використовуються.

Проте Олександр Козлюк зауважив, що ціни не переглядалися із 2006 року. Тим паче, що плата за розміщення зовнішньої реклами затверджена рішенням сесії і виконкому. Юрій Корольчук вже ж таки поцікавився, яким чином вираховують цю плату.

Козлюк додав, що підприємство чи підприємець, яке прагне встановити зовнішню рекламу, має вільний вибір - звертатися до департаменту підприємництва чи до «Луцькмістобуду».

Олександр Козлюк розповів, що «Луцькреклама» проектною діяльність заробляло 30 тисяч гривень на рік. А місячний фонд заробітної платні становив теж 30 тисяч гривень.

«Їм хана», - підсумував депутат Василь Гриб.

Зауважимо, що тепер кошти від розміщення зовнішньої реклами йтимуть безпосередньо до міського бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus