USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На київський Майдан поїхали лучани. КОМЕНТАРІ

6 Грудня 2013 10:35
Цієї ночі з Луцька до Києва відправився автобус із активістами у супроводі однієї автівки. Усього на столичний Майдан поїхали приблизно 60 чоловік.

Про це у коментарі Волинським Новинам розповіли учасники луцького Євромайдану.

Так, активісти кажуть, що мережею поширювали оголошення, мовляв, всі, хто бажає поїхати в Київ цієї ночі, має таку можливість – автобус, організований Євромайданом, відправився о 23:30. Доїзд – безкоштовний. Назад до Луцька – вже цього вечора.

Брали, попри попередні оголошення, що дівчат намагаються не допускати до поїздок, і осіб слабкої статі.

Учасник Майдану лучанин Микола Собуцький розповів ВН про те, що доїхали більш-менш спокійно. Лише на в’їзді до Києва, тамтешні ДАІ намагались не пустити автобус у місто. «Мотивували, мовляв, нема доїзду і тому подібне. Однак, якось вирішилося, пропустили», - зауважив активіст. З його слів, оселилися лучани в колишньому Жовтневому палаці, там, як і в Київській адміністрації, живуть мітингувальники, працює реєстрація, є ковдри, їжа, гарячий чай. «Нас нагодували, й ми одразу пішли до Кабміну. Приміщення з вулиць кільцем оточене автобусами правоохоронців. Самі автобуси вже заблокували ми – мітингувальники, а нас, своєю чергою, знов оточила міліція. Однак свою роль ми виконуємо – не пускаємо чиновників на роботу», - каже Микола.

До слова, про труп, який знайшли поблизу Майдану, тутв же ходять чутки. «Розповідають, що йому допомогли померти. Кажуть, кров була. Черепно-мозкова травма. Однак, це все – тільки слова, говорити можуть всяке, провокувати…», - резюмує Собуцький.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
my vmeste Показати IP 6 Грудня 2013 10:48
+ 5 человек наших сегодня тоже поехало ! Курс на Евросоюз !!!!!!!!!!
Лучанин до my vmeste Показати IP 6 Грудня 2013 11:13
Молодці! Тепер хоч в місті трохи тихіше стало. Залишайтеся там до вступу України в ЄС (це не менше 20 років після вирішення всіх інших питань, окрім підписання цієї злощасної Угоди). А курс на Євросоюз, до відома my vmeste, ніхто ніколи і не змінював. Перед тим як щось робити треба думати.
вступим до Лучанин Показати IP 6 Грудня 2013 12:38
в євросаюз з росією.спочатку підтяним економіку щоб бути на равних.нам шо треба крепка стабільность.русскі газу дадуть.шо ти без газу будеш дєлать..та й подорожає все коли будем в тому єс.спішить не нада.клімчук правильно сказав не нада саплякам спішить.не менше 20 років покі ви дозрієте .а може й 70 як Лукашенко про своїх бссровців казав.він тоже не протів.но не сійчас.сійчас народ не готов.мінталітєт.в нас другіє традіціі.підтримаєм презідєнта стабільностью..тишина в місті ,спокій.хай працюють.опалювальний сезон успішно почався(б.клімчук).а незгідні хай їдуть хоч в америку.в нас своя європа.червона
Andrij до my vmeste Показати IP 6 Грудня 2013 23:42
цитую: "Петя, 06 грудня, 22:15 Ну, что сказать по поводу Майдана. Ругаться матом как бы и устал. Там, миром всем забытая, Руслана Яйцо вновь популярности снесла. Там брызгает слюной вовсю Арсений, В Европу прорубить пытаясь лаз. Там Тягнибок, как кобелёк весенний, Впадает в свой оуновский экстаз. Там бывший гений мирового бокса Несет какой-то несуразный бред.Его пугает русская березка И щи в тюрьме москальской на обед. Все эти политические т вари Опять согнали на Майдан народ. Все как всегда - "Подохни пролетарий, Но нам в Европу проложи проход!!! Сопротивляйся "Беркуту"!!! Не бойся!!! Нас П утину ни в жизнь не запугать!!!" Какая героическая осень, Но что что больше хочется б левать... Тошнит от одурманенных подростков, Которые открыли жадно рты. "В Евросоюзе так легко и просто!!! Говно там даже пахнет как цветы!!!" Им музыку включили - они пляшут... Европы хитрой новые рабы. Там место есть для нас, но на параше. Там не мозги нужны им, а горбы.Вы равенства хотите??? Вот вам дуля!!! В Европе свои правила игры. Вдруг голодовку объявила Юля - Изжога вновь от паюсной икры. Зато как сладко застонали геи И в перспективе скорых брачных уз, Себя во всех местах поспешно бреют, Чтоб без проблем вошел Евросоюз. Блестят повсюду розовые стекла Очков, что выдал евро-сутенер. Я спорить перестал, ведь нету толка. Ведь я для них "москаль", донецкий вор"... Хоть русский я всего на половину И дом мой - не донецкий регион, Сарказм мой портит всю евро-малину И протыкает тот евро-гондон, Которым нас стерильно очень порют. Эх, Украина!!! Мать твою ети!!! Славяне должны в радости и в горе Быть вместе и одним путем идти!!! Не стал бы я писать все эти рифмы, Когда не б знал, что мнение мое, Поддержат те, кто презирает мифы, Что мы совки, ханыги и жулье!!! Мы, коль убрать таможни, все славяне!!! И пьем мы, и в оруем. Как и все. И все почти, кто нынче на Майдане, На той же по "два двадцать" колбасе, В Союзе воспитались. Возмужали. Олег, Виталик, Сеня. Как же так??? Ведь ваши деды Родину спасали!!! И убивал их из Европы враг. Сорвался. Извините. Не в те степи Зашел немного, хоть и в чем то прав. Опомнись, Украина!!! Злобный ветер Лишь мнет, а не ломает стебли трав. Ну, что сказать по поводу Майдана. Ведь 9 лет назад он тоже был. А в результате - океан обмана, Которых тех "героев" в бездну смыл."
my vmeste до Лучанин Показати IP 6 Грудня 2013 11:24
Сидим . . . думаем . . . .
Анонім Показати IP 6 Грудня 2013 12:38
ще хай-би прихопили з собою Гузя,Бондаря та іньших пройдисвитів,щоб місто нарешті заспокоїлось і почало нормадьно жити,до речі вчора ще виплата пенсій не разпочалася,зазвичай починається 4 числа,чи буде сьогодні в банкх не знають,з зарплатами через цей безлад також невідомо,я хотів-би подивитись нкажуть ви-жа тих пенсіонерів та бюджетників що горлопанили на майдані ,коли їм не виплатять ні пенсій не зарплат і скажуть ви-ж того добивалися блокуючи роботу органів влади,перед тим як щось робит треба спочатку думати,звичайно в кого є чим,а в мене такє враження що в більшості мітингуючих з цим явні проблеми.
то до Анонім Показати IP 6 Грудня 2013 12:39
американські шпіони
??? до Анонім Показати IP 6 Грудня 2013 13:32
Гузя і Бондаря...? А Шибу нам залишили...?))) Нехай всі разом пи-ть))) Гузя взагалі, на мою думку, треба лікувати примусово!)
111 Показати IP 6 Грудня 2013 14:05
Я горджусь Волинянами! Ви завжди були національно свідомими людьми! Не хочу коментувати ПРдурошні коменти-Бог вам суддя. Був на Майдані.Там дихається вільніше, Які там світлі обличчя! Зараз там стоїть мій син з друзями.Я радий,що у нас така молодь. Честь вам і слава! Піднімайтеся Волиняни! Сотні автівок та бусів прямують на Майдан! Приєднуйтесь! Там сьогодні вирішується доля України! Банду геть! Слава Україні!
Остап до 111 Показати IP 6 Грудня 2013 17:50
111 - це я так розумію палата??
Лучанка до 111 Показати IP 7 Грудня 2013 00:42
Цілком вас підтримую!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus