USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.80 9.95

На Волині судять працівницю митниці

3 Листопада 2016 16:33
Працівницю митниці, яка завдала державі шкоди на понад 360 тисяч гривень, судять на Волині, - інформують у прес-службі прокуратури у Волинській області.

Слідчий відділ прокуратури Волинської області скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо старшого державного інспектора митного поста «Піща» Волинської митниці ДФС.

Жінку обвинувачують у неналежному виконанні службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що заподіяло тяжкі наслідки інтересам держави (кримінальне правопорушення, передбачене частиною 2 статті 367 Кримінального кодексу України).

Слідство встановило, що 1 жовтня 2015 року вона неналежно здійснила митний контроль та митне оформлення транспортного засобу AUDIA6 1998 року випуску.

Працівниця митниці не забезпечила ідентифікацію особи, що ввозила транспортний засіб, не провела митного огляду автомобіля та здійснила його незаконне митне оформлення, помістивши у митний режим «тимчасове ввезення до 1 року громадянином-нерезидентом» без сплати усіх необхідних платежів.

Через протиправні дії посадовиці до державного бюджету не надійшло податкових зборів та обов’язкових платежів на суму понад 360 тисяч гривень.

У ході досудового розслідування вона щиро розкаялася та активно сприяла розкриттю злочину.

Міру покарання для неї обиратиме суд.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus