USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Народне віче у Луцьку вимагає відставки Януковича та Клімчука. ФОТО

1 Грудня 2013 15:20
Відправити у відставку за раду національних інтересів Президента України, Уряд, голову Волинської облдержадміністрації та розпустити Волинську обласну раду вимагають учасники Народного віча, що відбулося на Театральному майдані у Луцьку.

Захід, до якого долучилося до 8 тисяч учасників, відбувся 1 грудня на Театральному майдані у Луцьку.

Наприкінці віча зачитали його резолюцію, у який йшлося про те, що влада зрадила національні інтереси українського народу, остаточно відмовившись від намірів запровадити європейські стандарти життя й правила гри та взяла курс на побудову диктаторського режиму. Зі слів координаторів луцького Євромайдану, під керівництвом Партії регіонів Україна може перетворитися на другу Білорусь.






«У зв’язку з національною зрадою Януковича і Партії регіонів, звертаємось – Януковича - у відставку, Уряд Азарова - у відставку. Відставка голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука, як ставленика Януковича на Волині, зусиллями якого була зірвана позачергова сесія Волинської облради 28 листопада з вимогою підписання Угоди про Асоціацію з ЄС та відставки Уряду Азарова. Саме Борис Клімчук стояв на Київському майдані у присутності громадян і священиків і говорив про відсутність будь-яких сумнівів щодо того, що Україна має бути в Європі. Політик і керівник, який обманює волинську громаду, не має права перебувати на керівній посаді, очолювати облдержадміністрацію», - йдеться у резолюції.

Вимагають також розпуску Волинської обласної ради, як такої, яка абсолютно не відображає інтереси мешканців краю, складається з «тушок», які зрадили виборців і перейшли на бік Партії Регіонів.



Окрім цього, активісти вимагають розпуску Громадської ради при голові облдержадміністрації, як придворної структури, яка підтримала курс Януковича на не підписання Угоди з ЄС.

Звернення підтримали усі учасники віча.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Сашко Показати IP 1 Грудня 2013 16:08
Позбирались революціонери- ледарі , працювати не хочуть, а пити , гуляти, ламати і грабувати хочуть. Комусь це війна , а для когось і мать родна. Дуріє народ...
Дід Свирид до Сашко Показати IP 1 Грудня 2013 16:13
Путо в шлєйках,ти ідєйний довбодятел чи на ставці.
8888 Показати IP 1 Грудня 2013 16:19
Розганяти тих розкольників треба!
СЄМ Показати IP 1 Грудня 2013 16:21
Для лентяев как Дід Свирид всегда отмазки , революцию, проституцию подавай.
123 Показати IP 1 Грудня 2013 17:04
Геволюціонери, гайда по норах.
лучанин Показати IP 1 Грудня 2013 22:42
Бачу, Білорусь засіла кісткою в горлі не лише товстопузам з-за кордону, а й доморощеним політиканам. Мабуть, тим, що Білорусь працює, люди там живуть багатше, приїджають до нас на дорогих авто, їдять нормальні продукти, а ми звикли щось вкрасти, пропити, розпустити соплі до самих шаровар, і обригувати паркани. Досить кивати у їхній бік, пора самим працювати, а не паскудити ближнього.
lutchanka до лучанин Показати IP 3 Грудня 2013 12:31
та спаси нас, Боже, від такого життя як у Білорусі після здачі своєї ГТС!!! Хай у них все буде добре, але не хочу. щоб мої діти-онуки жили при такому режимі! Білоруси приїжджають до нас за "шмотками" і взуттям(в Мінську магазини завалені китайським барахлом), за продуктами(біля Там-Таму часто стоять автобуси). Теперішня Білорусь - це Україна часів 90-х, тому не треба ідеалізувати. місяць назад була в Білорусі(м. Рогачов- де виробляють згущене молоко, м.Мінськ) і бачила білоруський "добробут" на власні очі. єдине. що вражає позитивно - це чистота і порядок вулиць. звичайно. коррівники в колгоспах виглядають краще, ніж будинки пересічних білорусів.
петро Показати IP 1 Грудня 2013 23:14
Партію Регіонів треба усунути від влади:відкликати всіх депутатів регіоналів з районних,міських,обласних органів виборних і виконавчих,відкликати регіоналів з Верховноі Ради,,усунути КабМін і заборонити ім на 10 років займати державні посади та бойкотувати на виборах,як партію,що перешкоджае украінському народу розвиватись,збагачуватись та виберати вектор співробітництва,свободи вибору і особливо покарати за знущання та репресіі над народом на східно-південних територіях Украіни. Це треба робити негайно,бо потрібні масові підписи для законноі,легітимноі процедури. Тоді народ переможе і через конституційні процедури у Верховній Раді відновить владні структури,що будуть отримувати накази від народу через громадські інституціі,партіі,виконувати Конституцію Украіни і СЛУЖИТИ НАРОДУ УКРАІНИ- освіта без хабарництва,збагачення народу, скоротити бюджети виконавчих структур на 70%,повернути украінські гроші з офшорів до Украіни. Президента ігнорувати. Далі буде.
sos Показати IP 1 Грудня 2013 23:27
А Бориска постраждае за Яника. Се дя ві.
химера Показати IP 2 Грудня 2013 07:37
Чесно кажучи, бридко стає від того, що читаю.Волинь завжди відзначалась не надто розумними людьми,а особливо у владі.Не хочеться вірити, що через теперишню комуно-пенсійну сволоту у нас немає майбутнього. Прикро,що межуючи з Європою залишаємось совковим придатком азіатських братів.Ви тільки послухайте виступи Климчука,таке відчуття ,що чойно з дурдому та на подіум. А найдивніше, що усі слухають той маразм та мовчать. Дивна область-Мартинюк,Ващук(поччесній грамадянін),Мартиняк та ін...,і що ми хочемо?
Луцьк Показати IP 2 Грудня 2013 16:31
Лучанину Це ти правду кажеш що треба працювати. Тільки скажи де нашій молоді роботу знайти . На базар - вантажниками за 1000 - 1200грн. на місяць , чи рекламними агентами? - всякий непотріб рекламувати. Всі заводи позакривали. Нам же нічого виробляти не треба. Краще купувати та перепродувати і ціни в 10 разів накручувати. А це все з того народу платиться що на майдані стоїть. Як ти думаєш - може сім'я за 3000.00 грн. прожити в місяць маючи 2-х дітей , які вчаться у наших платних ВУЗах ? Ось і РОБИ- ЗАРОБЛЯЙ !!!!!!!!!!!!!!!
222 Показати IP 4 Грудня 2013 17:58
народ, ви забули анекдот про те, що де 2 українці - буде 3 гетьмани? та менталітет у нас такий, хто б до корита державного не допався - буде найперш гребти до себе, поки зможе. Дурні ви всі, ні Гузь, ні Шиба, ні той довбаний Бондар за пенсіонера, дитину, того бюджетника думати не буде!!! Говорити красиво - да-а-а, це вони вміють, ну ще "геть" кричати навчились. А на заміну що? Себе любимих у ті кабінети, сплять і бачать! Це вже було в 2004-у. Хтось щось запам'ятав зроблене ними? Крім Юльки з її газом...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus