USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Не показуй дурневі половину роботи», - Кривицький про котельню на Карбишева

8 Лютого 2011 19:01
Радник луцького міського голови Антон Кривицький вважає, що з теплопостачанням на 33-40 кварталах обласного центру немає проблем.

Про це він 8 лютого сказав в інтерв’ю Волинській правді.

«Колись звинувачували мене, що я продав ту котельню. Знаєте, є таке українську прислів’я: «Не показуй дурневі половину роботи», - сказав Кривицький.

Він пояснив: «Ми хотіли зробити когенерацію».

«Сьогодні спалювати газ та перетворювати його на тепло – не раціонально. Газ потрібно перетворювати на електроенергію. Тоді теплоносій – це як вторинне тепло. Це було би дешевше, але цьому напрямку не дали розвиватися», - сказав Кривицький.

У відповідь на прохання прокоментувати інформацію про те, що в «Луцьктеплоенерго» опломбовано 5 котлів через заборгованість перед ДК «Газ України», Кривицький відповів: «Якщо є заборгованість «Луцьктепло» перед цією компанією, то треба розрахуватися, а потім звинувачувати, що хтось чогось не оплачує».

«А тепло в тому мікрорайоні буде. Це – гарантія. Ці всі страшилки типу «Перекриємо-закриємо» ми проходили...», - сказав радник міського голови.

«Ці страшилки, щоб заставити людей платити, як правило, з’являються або перед початком опалювального сезону, або в лютому чи березні», - сказав Кривицький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Цікаво Показати IP 8 Лютого 2011 21:20
...Колись звинувачували мене, що я продав ту котельню... - це вже цікаво! Антон Федорович, так ви продали котельню чи відділи Кропові за дурно? Відкрийте таємницю!
Петрович Показати IP 8 Лютого 2011 22:12
Скільки отримала держава від того. що котельня перейшла в приватні, липкі руки. В копійках!!! ) нудь ціліх і хр ...з хвостиком. За яку ціну доня Кривицького її купила!? Скільки дурневі ( тобто Лучанам) потрібно чекати якогось результату. Запитань дуже багато! Але. як казав Ходжа Насреддін - до того часу або емір помре, або осел або я.
VSC Показати IP 9 Лютого 2011 12:21
А кто "дурень"? И этого человека многие считают хорошим мером города, а он вас, лучане, дураками называет.
Вот так! Показати IP 9 Лютого 2011 20:10
Котельня була складовою частиною,теплогенеруючим цехом Луцького шовкового комбінату,складовою частиною технологічного процесу виготовлення тканини,Цю котельню було нахабно забрану у комбінату,а потім повернуто через суд в склад комбінату...
ПРАВДОЛЮБ Показати IP 10 Лютого 2011 09:07
А чому повидаляли коменти до цього повідомлення, наприклад, із 40 кварталу. Ричук вчора написав, що нікому не продавався, а коментарі зникли. У нас, що цензура від Кривицького?
Юрій Ричук до ПРАВДОЛЮБ Показати IP 10 Лютого 2011 09:33
Частина коментарів, (як і інформації) залишених на сайті між в6ечором вівторка і ранком середи зникла. Новини ми відновили, а коментарів, нажаль, ні. Єдиний спосіб їх відновити - напишіть ще раз. Це пов"язано з трохи авральним "переїздом" на інший сервер. Перепрошую.
Петрович Показати IP 10 Лютого 2011 11:20
«Ми хотіли зробити когенерацію". А ще ми хотіли : музичну школу, замок Любарта, місто луцьк і всіх лучан! Вдолось тільки половину, поки-що. Не розуміють дурні лучани "благодетеля".
Галина Показати IP 10 Лютого 2011 11:42
Є у мене ще один дуже цікавий і вигідний проєкт. На території «Волтексу» у великому деревяному ящику зберігається Високостабільний Автогенеруючий Мультивібратор пі мезонів, закуплений в Ізраілі за 1.5 млрд.зелених. Який дозволяє мати практично безкоштовну енергію із шкідливих викидів в атмосферу. Пропоную терміново створити СП «Суперенергія»: я , моя дочка, син Пучка з онієї сторони з мультивібратором та громада міста Луцька з іншої, ї зі всім комунальним майном включаючи замок Любарта. За 5-ть років побачите як це вигідно! ( ящик з піском, тху , вибачте мультивібратором, пропаде а комунальне майно залишиться нам). З повагою А.Кривенький.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus