USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Ніч гніву: у Луцьку розгромили офіси регіоналів та комуністів

19 Лютого 2014 04:37
Декілька сотень активістів «Правого сектору» та самооборони, обурені подіями у Києві, влаштували розгром офісів Партії регіонів та КПУ у Луцьку.

Приблизно о 1.30 19 лютого радикально налаштовані юнаки вирушили колоною від міськвідділу МВС, де відбувався пікет, до офісу Партії регіонів на Привокзальному майдані.

Дорогою вони вигукували націоналістичні гасла та заклики «Луцьк, вставай!», котили металеву діжку, а також підривали петарди. Активістів сигналами підтримували водії автівок, що проїздили повз них. Підійшовши до будинку, агресивно налаштована юрба побачила, що брама зачинена. Не вагаючись, протестувальники вивалили її та розпочали бити вікна на першому та другому поверсі, ламати двері будівлі регіоналів.

Всередину пожбурили декілька пляшок із коктейлем Молотова. Приблизно десяток бійців внутрішніх військ, які стояли поряд у повній амуніції та зі щитами, ніяк не перешкоджали радикальним юнакам.

Декілька учасників спонтанної акції зірвали із будівлі вивіску із написом «Партія регіонів» та потоптали її. Після короткотривалого погрому колона вирушила проїжджою частиною проспекту президента Грушевського та вулиці Винниченка у напрямку офісу комуністів. Варто зазначити, що, на відміну від усіх попередніх масових акцій протесту у Луцьку, цього разу ходу не супроводжував жоден правоохоронець, не було також вже звичних міліціонерів із відеокамерами.

Проходячи повз будинок прокуратури Волинської області, юнаки вибили одне із вікон. Втім, із будівлі ніхто не вийшов та не зробив жодних зауважень активістам.



Прибувши приблизно о 2.30 до будівлі на вулиці Ковельській, у якій розташований офіс волинських комуністів, бійці самооборони та «Правого сектору» спершу намагалися виламати двері офісу. Проте це виявилося нелегким завданням – міцні металеві двері ніяк не піддавалися, не допомгли навіть інструменти. Отже, активісти проникли у приміщення комуністів через вікно, видряпавшись на прибудову та зірвавши грати. Після цього вони викинули на вулицю гіпсове погруддя Леніна, яке одразу розбилося на шматки. Залишки скульптури юнаки добивали ногами та кийками. Зірвали і частину вивіски із символікою компартії. Викинули також чимало документів, диски, світлини та літературу, які потім спалили, утворивши вогнище. Розгромивши офіс ненависної партії, протестувальники спільно виконали гімн України. Під час розгрому офісу комуністів поблизу не було жодного працівника міліції, незважаючи на те, що акція тривала не менше, ніж півгодини та була доволі гучною.



Після цього радикальна юрба вулицею Лесі Українки вирушила на Театральний майдан.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Еуропеець Показати IP 19 Лютого 2014 04:42
И...л я вашого башкаленку...
Сергій Осійчук Показати IP 19 Лютого 2014 04:50
до чого Янукович довів людей - ЖАХ! зараз ПР - це антиукраїнська, антинародна партія. члени ПР включайте голову, переходьте на сторону українців, потім буде пізно, люстрації не уникнути. це ж стосується силовиків. політик - це людина, яка інтуєтивно приймає правильні рішення. Народ не перемогти!
НІ! до Сергій Осійчук Показати IP 19 Лютого 2014 09:53
Не Янукович довів.Це самонавіювання! Кожен з вас замість того щоб шукати шляхи нормального співіснування почав шукати спільного ворога і призначив ворогом Януковича бо комусь було так зручно. Не ПР треба переходити на сторону українців, а "опозиції" та вам! Політик не має права інтуітивно приймати рішення! Політик повинен базуватися на законодавстві та потребах народу, аналізувати всю інформацію і знаходити рішення в законодавчій площині. Саме через те що наші політики і приймають інтуітивні рішення ("та що ви там говорите, я чую що так буде краще і все...") в нашій країні твориться бардак. Народ дійсно не перемогти, але частина народу фактично цієї ночі зруйнувала державність країни. І кому ви щось тепер будете доказувати? Довипендрювалися...
111 Показати IP 19 Лютого 2014 05:05
Вы У Б Л юд КИ сегодня встретимся у ОДА
112 Показати IP 19 Лютого 2014 05:26
Люди схаменіться!!!!! Проти кого Ви йдете? Страждає від цього не влада, а прості люди..... Може вже досить кровопролиття..... На кого Ви нападаєте? Брат на брата......
Джулія до 112 Показати IP 19 Лютого 2014 09:48
Як там каже "Книга книг"? Якщо праве око тебе спокушає-вирви його нафіг? Якщо мій брат піде проти народу-нащо такі родичі??
103 до Джулія Показати IP 19 Лютого 2014 09:58
В даній ситуації є дві винні сторони - обидва брати! А ви впевнені в тому що саме він іде проти народу і що він не правий? Він впевнений в зворотньому - що проти народу ідете ви і саме ви не праві! То можливо навіщо тоді ви? Про це не задумувалися? Це і є особливість західних українців - спочатку вбий родичів та близьких, а вже потім пам'яни їх з ворогом. До дохтора, а то завтра призначете ворогом саму себе!
Джулія до 103 Показати IP 19 Лютого 2014 10:00
До школи-там грамотно писати навчать ;-)
my_gift до 112 Показати IP 19 Лютого 2014 09:53
Беркут і тітушки-ОЦЕ брати??
Анонім Показати IP 19 Лютого 2014 06:10
Все профукали фашисты в городе вооруженные !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Что делать. ТЫ НЕ пойдешь ПРИДУТ ЗА ТОБОЙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ага Показати IP 19 Лютого 2014 06:35
Починається мародерство та хаос. Тому не здивуйтесь коли чи на вас чи на ваших дітей люди в масках нападатимуть, ваших жінок та доньок почнуть гвалтувати, а міліція не буде реагувати... НЕ ДИВУЙТЕСЬ...ви ж всі хотіли міліцію з народом.Адже міліція у Волині ніколи за цей весь час жодного разу розгону мітингу не проводили. Нічого, дійсні патріоти Волині та корінні Лучани знайдуть "заспокійливе" на таких "мирних волинян".
Анонім Показати IP 19 Лютого 2014 06:35
В Украааааїніі розгорається заколот та бунт.Тисячі людей в україні засліплені лютою ненавистю до янековичаа та діюсої правлячої верхівки,яка не дає їм ааадддекватно сприймати нініішню ситуацією в українібойовики та штурмовики із правий сектор,вдаллилллся до нічних погромів покищо лише приміщень погромівбере на озброєння тероризи,холодну та вогнепальну зброю ,нічнві погроми поліітичнх противників палють офіси пр та кпуопродажні та пропллачені журналюги пишуть про день та ніч гніву все це вже було у душанбе ,каїрі ,дамаску,багдату.банди ніким не контролюьованих бандитів неконтролбовано знищували людей в україні намагаються реввалізувати лівійський сценарій-самосуд ад януковичем та його найближчим оточенням як покахують останні події у києві покищо їм цкне вдвється януковича не залякани
Ветеран Показати IP 19 Лютого 2014 08:27
Це божевільні вырвались на волю. Це заразно! З заразою треба боротись, і иноді її ж методами. Всі хто ще не захворів - створюйте народні дружини та загони самооборони - бо деморалізована влада вже не може вас захистити. Хочете жити - об`еднуйтесь. Завтра буде пізно.
громадянин Показати IP 19 Лютого 2014 08:44
а це закономірний наслідок бездарного управління, неадекватної політики та безконтрольного розтягування бюджету можновладцями усіх рівнів. А що чинуші думали, що люди, які живуть від зарплати до зарплати (від пенсії до пенсії) перебиваючись з хліба на воду, будуть спокійно дивитись на їхні шикарні маєтки та авто. Чи вони вважали, що несправедливість з якою повсякденно стикаються люди на усіх рівнях, починаючи від ЖЕКу до судової системи, згуртує суспільство?!? А коли розпочалися протести (дійсно розпочиналися вони як мирні протести), то влада нічого кращого не придумала як придушити це силою, терором проти власного народу але терор породжує тероризм... тепер пожинайте плоди свої, бо ніщо не виникає з нічого
103 до громадянин Показати IP 19 Лютого 2014 10:03
Так, ви 100% праві. Але знаєте що саме цікаве в цій ситуації? Те що боротьбу почали не ті хто живе від зарплати до зарплати, а ті кому не вдавалося багати вкрасти! А це велика різниця!
до громадянина до громадянин Показати IP 19 Лютого 2014 10:27
100% правда)))
))) Показати IP 19 Лютого 2014 08:53
ну вот, вылезла гопота на свет божий. доигрались в революцию.
мама Показати IP 19 Лютого 2014 08:59
Здуріли!!! Не давали дітям вночі спати... не потрібно верещати "луцьк вставай"!!! силою добра не буде.. На що дивились батьки , чиї діти в 2год ночі вешталися і кричали?? Хто організатор цього дурддому?::?
Джулія до мама Показати IP 19 Лютого 2014 09:57
Спіть спокійно! Земля Вам пухом за Вашу байдужість!
103 до Джулія Показати IP 19 Лютого 2014 10:06
Я вже писав - до дохтора! Від того що ви знищете все що самі не побудували щастя, окрім вас самих, нікому не прибавиться.
Я Показати IP 19 Лютого 2014 09:02
і це УКРАЇНЦІ???? НІ -це виродки!!! стидно!!! ВИ такі ж "тітушкі"!! Їдьте в Київ--ловіть президента!!! Страшно??? Певна річ, громити пусті офіси безпечніше))) Це всплескіл агресії я накопилась і більш нічого
арина Показати IP 19 Лютого 2014 09:05
Це дійсно Герої України. молодці. Комуняку на голяку , янека - на розтерзання народу , щоб відчув на собі муки тих, хто загинув під час майдану.
Народ України до арина Показати IP 19 Лютого 2014 10:09
Ви вже підібрали собі голяку? Вибачте за незручності, ми ще трохи почекаємо поки ви самі себе поперебиваєте, нажаль в державі складна фінансова ситуація і все приходиться економити. Скоро прийдемо за вами щоб ви відшкодувли сповна те що нищите!!!
Директор зоопарка Показати IP 19 Лютого 2014 09:25
А последнее пристанище, последнее место бизнеса коммунистов КАФЕ "Бригантина" в парке УЖЕ СГОРЕЛО или нет?
арині Показати IP 19 Лютого 2014 10:03
Може, тебе, дуру, на гілляку?
мммм Показати IP 19 Лютого 2014 10:17
вандалізмом займаються хворі люди, вами керує проста велика зелена жаба. ПРИДУРКИ
АРИНА Показати IP 19 Лютого 2014 10:48
ЦЕ ТЕБЕ БИДЛО РОСІЙСЬКЕ НА ГОЛЯКУ ПОСАДИМО МИ - ПАТРІОТИ України.
БОГДАН Показати IP 19 Лютого 2014 12:41
Шановну дописувачку-радикалка Арину,яка мріє всіх =ворогів=посадити на палю ,або повісити на гіллякі ,хочу запитати ,чи закінчила вона бодай 6 класів,чи читає газети і чи відомо їй,що так звані =години= та =дні гніву=(які ,доречі,пафосні слова!)арабська опозиція започаткувала та широко почала застосовувати у свій час у Сірії,Єгипті та Лівії. Це призвело у кінцевому рахунку до різкого посилення терористів із=Аль-каїди= у цих країнах. У Лівії ж після лінчування Каддафі,якого так хоче дочекатись над укр.президентом полум"яна революціонерка Арина ,Лівія розкололась фактично на три ворогуючі між собою квазі-держави.Рівень життя у цій країні впав у 5-10 разів,БЕЗРОБІТТЯ,на вулицях панують кримінальні банди.,які грабують простих лівійців. Такого майбутнього ви хочете для України?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus