USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ніфонт розповів про третій вимір буття. ФОТО

8 Травня 2013 12:44
Свято Воскресіння Христового нагадує нам про те, що душа – безсмертна і після того, як розлучається із тілом, повертається до свого Творця, проходячи у третій вимір людського буття, яке не бачить людське око.

Про це розповів митрополит Волинський і Луцький Ніфонт під час благодійного дійства «Митрополича писанка» для дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, у Палаці культури Луцька 8 травня.

Звертаючись до малят, митрополит Ніфонт зазначив: «Я думаю, що усі ви, дітки, у період Великого посту, готуючись до дня Світлого Воскресіння Христового, побували у наших храмах, посповідалися, причастилися. По всій планеті цими днями звучить переможна пісня: Христос воскрес із мертвих, смертю смерть подолав і тим, що в гробах, життя дарував. Господь дарував життя кожній людині і віднині смерті як такої уже нема. Хоча ми бачимо, що вмирає людина, розлучається душа з тілом, тіло хорониться в землю, з якої взято, але душа повертається до свого Творця, бо вона є безсмертна. Душа не вмирає, вона воротами смерті проходить у третій вимір людського буття, у вимір іншої історії, того буття, яке людське око не бачить і не знає. Так і ми живемо і готуємося переселитися у вічність».

«Ми сьогодні з вами зустрілися з єдиною метою, щоб у ваші серця, ваші чисті душі, у ваш розум передати той вогонь живої любові, які є в серцях віруючих християн православної церкви, щоб надихнути вас у вашому майбутньому житті на творення добрих діл і справ милосердя», - підсумував він.

Після привітань дітлахи мали нагоду насолодитися святковим концертом, під час якого їм у формі казки розповіли про Воскресіння Христове та те, як малюки відвідують церкву та недільну школу. Після пасхальної програми дітям вручили подарунки від митрополита Ніфонта - паски та солодощі.















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Волинянин Показати IP 9 Травня 2013 02:46
Автори та редактори, ви взагалі вже знахабніли вкінець??? Який він вам "Ніфонт"?? Ви з ним картоплю садили чи що??? Невже не можна написати "митрополит Ніфонт"?? Я розумію, що ви там, якщо не уніати то розкольники, але ж не забувайте, що повинні писати об"єктивно. Чому не пишите на Клімчука "Боря" чи "Борис"???
Forever Autumn до Волинянин Показати IP 12 Травня 2013 17:13
А з нами ви, шановний, можливо картоплю садили, якщо дозволяєте собі ТАК висловлюватись? Виправимо
Волинянин Показати IP 9 Травня 2013 02:49
Що і треба було довести http://www.volynnews.com/news/city/mytropolyt_mykhayil_povtoryt_shlyakh_khrysta__khresna_khoda_u_lutsku/ Михаїла то митрополитом кличите...Майте повагу до людей та будьте компетентними. Не варто виставляти свої переконання у статтях.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus