USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Перші літаки на Луцькому аеродромі приземляться за 3-4 місяці, - інвестор

11 Квітня 2010 12:06
У п’ятницю до Луцька завітав інвестор, який розбудовуватиме летовище в обласному центрі Волині, - повідомляє «СіД-FM» .

Представник ТзОВ «Альфа Транзит» Сергій Зарицький прилетів на гелікоптері, якого «припаркував» поблизу КПП військового аеродрому.

«Ми плануємо розпочати будівництво і ремонт аеродрому. Це ми подавали заявку і брали участь в аукціоні, для того щоб отримати права на його реконструкцію. Я думаю, що зараз буде інша схема: працюватимемо від імені нашої компанії, яка має сертифікат експлуатанта і власну техніку.

Тепер ми будемо прилітати в Луцьк, а не їздити по поганій дорозі. Власне, будемо намагатись, щоб упродовж трьох-чотирьох місяців перші літаки на військовий аеродром почали сідати. А ще за кілька місяців збудуємо термінал і почнемо працювати», - розповів інвестор.

«Зараз починаємо робити проектну документацію для реконструкції та ремонту військового аеродрому. Готуємо для підпису документи з Міноборони на його спільну експлуатацію», - зазначив Зарицький.

«Тимчасовий термінал обійдеться у 15-16 мільйонів гривень. На злітну смугу держава поки що виділила 22 мільйона гривень. Я думаю, що потім можуть виділити ще кошти, адже інвестор не має права вкладати гроші в злітну смугу», - сподівається Сергій Зарицький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Інвестор Показати IP 11 Квітня 2010 14:31
А конкурс вже відбувся і визначений переможець?!? Щось в мене память погана, можете нагадати?
Гуцул до Інвестор Показати IP 11 Квітня 2010 23:37
Не було аукціону. Тому, що Компанія «Альфа-транзіт», стала єдиним учасником аукціону. Вона єдина хто подала заявку.Там немає жодного криміналу або шахрайства.http://www.volynnews.com/news/economics/12880/
VSC Показати IP 11 Квітня 2010 14:47
Термінал, злітна смуга... А навигация? Чем сажать будете? Или мотодельтапланы будем принимать? Пахнет очередной аферой. Бабки из бюджета получат и свалят.
дідо Показати IP 11 Квітня 2010 17:02
аеропорт Луцьк-аля Смолєнск ?
Гуцул до дідо Показати IP 11 Квітня 2010 23:08
Глупая аналогия.
VSC Показати IP 11 Квітня 2010 17:56
to BH. Ребята, вы ведь можете задать этим подозрительным инвесторам простой вопрос:"По какой категории ИКАО будет аттестован Луцкий аэропорт?" И тогда все станет на свои места.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus