USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підприємство Дячука заборгувало на три мільйони більше, але претензії – до Кропиви

8 Грудня 2009 11:39
За спожитий газ ДКП «Луцьктепло» заборгувало ДК «Газ України» 33 мільйони гривень, а ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» - 30 мільйонів гривень.
Про це сьогодні, 8 грудня розповіла начальник відділу тарифної політики департаменту економіки Луцької міськради Світлана Сахненко.
Проте різниця між боргами цих двох найбільших теплогенеруючих компаній області не лрше в сумах, але й у рівнях розрахунків. Так  «Луьцктепло» розрахувалося за газ на 51, 9 %. А ось «Луцьктеплоенерго» - лише на 5 %.
Перший заступник луцького міського голови Лариса Соколовська зауважила: «Слухаючи ці цифри,  можна подумати, що стан розрахунків у місті жахливий. Ніби треба все закривати і йти додому», - сказала вона.
Проте заступник луцького мера додала, що претензій у «Нафтогазі» до «Луцьктепла» немає. А ось до компанії «Луцьктеплоенерго», яку очолює Олександр Кропива – є.
Борг «Луцьктепла» просто «розкладається» на 4, 4 мільйони різниці у тарифах, 6, 7 мільйонів різниці в ціні за газ,  3 мільйони очікуваних субвенцій із держбюджету та на борг населення.
«А де поділися гроші, заплачені «Луцьктеплом» компанії «Луцьктеплоенерго» - невідомо», - сказала Соколовська.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Roma Показати IP 8 Грудня 2009 12:25
OrestNу : Авжеж повернуть вони все награбоване у комунальну власність..хіба що у сні....
Юка Показати IP 8 Грудня 2009 14:38
і як боротися з Кропивою? він же непереможний! скільки часу товчуться, а все на одному місці стоять з тим Кропивою :( людям не має різниці хто кому що винен, головне щоб тепло і вода вчасно і у повному обсязі подавалися у домівки, бо лучани, на фоні інших міст, дуже вправні платники
Юка Показати IP 8 Грудня 2009 14:41
До OrestN: Шиба, прийшовши до влади, першочергово хотів повернути котельню на Карбишева у власність громади і що з того? Кропива як владарював там так і буде продовжувати качати свої права
OrestN Показати IP 8 Грудня 2009 21:31
тому що без відката чиновникам не обійшлось.
OrestN Показати IP 8 Грудня 2009 21:33
ЮКА, на цьому порталі нажаль теж цезура, нема свободи слова. модер постійно стирає коменти. :-(
seal Показати IP 9 Грудня 2009 08:13
to OrestN 8 грудня, 21:33/ А ви намагайтесь писати по темі. Дивись і витирати не будуть. Мої, для прикладу, майже не пропадають. А за ті, мої коменти, які витерли, я на редакцію ВН не в образі. Треба бути самокритичним. Чого і Вам бажаю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus