USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Після Дня перемоги вулицями Луцька пройде Парад наречених

8 Квітня 2010 15:17
На травневі свята в Луцьку вперше на Волині відбудеться парад наречених – масове шоу проведуть орієнтовно 10-11 травня.

Спочатку 8 травня весільне дійство пройде у Львові. Після цього естафету підхоплять наречені Луцька, Рівного, Чернівців, Тернополя та Івано-Франківська, — інформує Lentaua.com.

Участь у параді може взяти будь-яка жінка, дівчина або дівчинка у весільному вбранні, яка попередньо зареєструється. Нареченим, окрім захоплених поглядів перехожих і пам’ятних фотографій, обіцяють подарунки.

«Парад наречених дозволяє жінкам одягати весільну сукню щорічно. Для заміжніх – це можливість згадати свій найкращий день у житті. Для незаміжніх – нагода стати нареченою, підійти до шлюбу зважено і не виходити заміж заради того, щоб одягнути весільну сукню. Для цього можна прийти на парад», – каже організатор параду наречених в Україні Дмитро Гломбінскій.

«Ми намагаємося об’єднати на одному заході чим більше жінок, бажаючих одягнути весільну сукню. Таким чином, хочемо відновити моду на пишні весільні церемонії і шлюбні стосунки, які завжди були характерні для українців», – додав він.

Перший в Україні парад наречених відбувся 8 березня 2008 року в Львові. Тоді центральними вулицями міста пройшли понад 40 наречених.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тетяна Показати IP 26 Квітня 2014 21:27
А де саме можна зареєструватись?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus