USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Після Савчука на «Зеленому господарстві» - занедбані теплиці

20 Травня 2010 13:03
Після призначення новий директор «Зеленого господарства» Володимир Корчук поки що з’ясовує реальний стан речей на підприємстві і складає плани на майбутнє.

Про це йшлося під час його звіту на засіданні виконкому Луцької міської ради.

Володимир Корчук керує КП «Зелене господарство» другий тиждень. Щоправда, він раніше вже очолював це підприємство, пропрацювавши директором 11 років.

Новий-старий керівник, який прийшов на зміну звільненого попереднього директора Олега Савчука, каже, що на підприємстві великі проблеми «із цифрами». Адже головного бухгалтера на «Зеленому господарстві» змінювали чи не щомісяця.

Скаржиться Корчук, що попереднє керівництво спричинило занепад матеріальної бази.

«Було два гектари теплиць закритого ґрунту, які обігрівалися цілодобово. Тепер залишилася лише половина теплиць. Від деяких лишилися тільки каркаси. Опалюється тільки одна», - сказав нинішній директор підприємства.

Занепали і розсадники підприємства, де вирощують дерева та кущі. Так, розсадник у Торчині налічував 40 гектарів. А у 2004 році рішенням селищної ради 10 гектарів віддали в оренду на 25 років приватному підприємцю. Тепер вирощуванням розсади у Торчині майже не займаються.

«Робота «Зеленого господарства» не може зводитися до зрізування дерев. У ряді питань необхідна і співпраця із управління архітектури міськради. У найближчих планах – реставрація теплиць», - сказав Володимир Корчук.

Секретар міськради Анатолій Бірюков поцікавився, скільки потрібно коштів, аби влити «нову кров» у підприємство. Володимир Корчук заявив, на наразі не може сказати про конкретну суму коштів, яка допоможе врятувати підприємство.

Нарікає директор на те, що на підприємство понабирали молодих спеціалістів «із вулиці» і біржі праці, які не вміють працювати із квітами.

Перший заступник міського голови Лариса Соколовська похвалила запал керівника зробити щось на підприємстві.

«Молодий кістяк обросте плоттю і іншим. Ви знайдете спеціалістів. Також потрібно виплатити працівникам заборговану заробітну платню», - сказала Лариса Соколовська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знаючий Показати IP 20 Травня 2010 20:58
Бухгалтера змінювали щомісяця, щоб знайти того, який відправить гроші кому треба?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus