USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Проблеми з туалетами у будинку в центрі Луцька - 70 років. ВІДЕО

21 Червня 2013 18:45
У будинку в Луцьку протягом 70-ти років немає туалетів.

Централізована каналізація та водопостачання відсутні у будинку, який розташований у центрі Луцька. Його мешканці вимушені користуватися напіврозваленою вбиральнею, що знаходиться на вулиці.

Громадський туалет стоїть біля дитячого садка та колонки, з якої люди беруть воду. Поруч: обласна держадміністрація, дитячий садок, магазин та санстанція, - йдеться у сюжеті ICTV.

Мешканці будинку розповіли, що раніше звертались у Москву, проте цю справу повернули до Луцька. Також писали листи Віктору Ющенку, проте рішення так і не знайшли.

Санстанція не дозволяє побудувати новий туалет, бо вбиральня не повинна працювати ближче, ніж за 50 метрів від колонки водопостачання. Тож, питання гігієни мешканці будинку повинні вирішити самотужки.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus