USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Проводити прес-конференції, чи ні – особисте право мера?

25 Листопада 2009 13:53
Луцький міський голова Богдан Шиба сказав, що проводитиме прес-конференції, коли матиме на це час і можливість.  
Депутат Луцькради, голова комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму Сергій Григоренко, озвучуючи свій депутатський запит, запитав у луцького мера, чому зникли щовівторкові традиційні прес-конференції голови? Мовляв, журналісти звикли до такого формату. Крім того, існує світова практика проведення прес-конференцій.
«Журналісти попрохали, якщо не відновити прес-конференції, то проводити хоча б брифінги для преси» - сказав Сергій Григоренко.
Луцький градоначальник Богдан Шиба зауважив, що депутат Сергій Григоренко таким виступом обмежує його «як посадову особу та громадянина».
Адже проводити чи не проводити прес-конференції – це особисте право луцького міського голови - зауважив Шиба.
Луцький градоначальник сказав, що проводитиме прес-конференції, коли матиме на це час і можливість. «Тут вже рішення за мною» - сказав Богдан Шиба.
Нагадаємо, що від минулого тижня у міськраді не проводяця традиційні ще з 2006 року прес-конференції міського голови. Натомість оперативна нарада у нього триває не звичних 20-25 хвилин, а 45-60.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Юка Показати IP 25 Листопада 2009 14:24
мабуть це єдине, за що журналісти могли подякувати Шибі за його каденції, як-не-як, а влада стала відкритішою. але, напевно, вже занадто вони, журналісти, сіли на голову, якщо вирішили такий формат спілкування зарити в могилу
вого КРОК Показати IP 25 Листопада 2009 14:56
«Тут вже рішення за мною»..- таки не,Богдан Павлович!Ось коли місто Луцьк стане Тзов "Луцьк" й Ви будете Хозяїн цієї фірми о тоді будь-ласка -"всім дякую,всі вільні"А ПОКИ Ви мер міста й я, житель цього міста, маю право чути,що Ви напрараротали й для кого!!!Завтра Ви взагалі заявите:""мое право хочу працю хочу не,ну коли матиму на це час і можливість тоді попрацюю трішечки. Напружує посада?В нас демократія!!
Розочка Показати IP 25 Листопада 2009 16:18
Думаю, що в мера дуже багато роботи і все таки у кожного є права, і ще обов"язки.Тому пан Шиба має повне право вирішувати: чи балакати, а чи зробити щось для міста.Окрім того, він не відмовляється від спілкування з журналістами.
Таня Показати IP 25 Листопада 2009 17:28
От вам і демократія... за що боролись,на те і ...
ЮНАК Показати IP 26 Листопада 2009 01:29
Богдан Павлович ніколи не ображає журналістів. Він навіть їх розбалував. Про це свідчить і цей спітч Сергія Григоренко. Богдан Павлович каже діти мої я хочу попрацювати ось так. А журналісти , як люблячі батька діти, починають плакатись, думаючи, що він їх обмежив у чомусь. А Тані кажу:"Таня, Танечка не плач,а демократію ти бач."
читач Показати IP 26 Листопада 2009 12:36
ясне діло, хвалитись ж бо немає чим - суцільна #@па, того й ніяких прес-конференцій.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus