USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Призначення Мамосюк – це капітуляція Шиби, - політолог

6 Серпня 2010 13:25
Призначення луцьким міським головою Богданом Шибою Світлани Мамосюк на посаду керівника управління муніципальної поліції Луцька – це «капітуляція міського голови і намагання перед місцевими виборами переманити на свою сторону хоч одного оппонента», - вважають експерти Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу.

Про це написав 6 серпня сайт Центру.

Декілька днів тому міський голова Луцька повідомив про намір призначити депутата міськради Світлану Мамосюк керівником управління муніципальної поліції Луцька.

Наприкінці травня цього року Світлану Мамосюк виключили з ВО «Батьківщина» та фракції БЮТ у міській раді. Тоді Мамосюк звинуватила Богдана Шибу у «конкретних, пацанячих розбірках».

«Зважаючи на історію стосунків Світлани Мамосюк та Богдана Шиби експерти Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу оцінюють це призначення як капітуляцію міського голови і намагання перед місцевими виборами переманити на свою сторону хоч одного опонента», - йдеться у повідомленні політологів.

«З фахової точки зору призначення Світлани Вікторівни на дану посаду виглядає не логічним оскільки пані Світлана не має досвіду роботи в силових структурах. З іншої сторони цим призначенням Богдан Павлович сам собі поставив «двійку» за кадрову роботу, оскільки саме він зробив все аби Світлану Мамосюк було звільнено з посади директора ДКП «Молодість», - кажуть експерти.

У Центрі додають, що ще одним поясненням призначення Світлани Мамосюк вважають намагання Богдана Шиби заручитись підтримкою політичної партії «Громадянська позиція», до якої на Волині має відношення пані Мамосюк. Керівника обласного штабу Анатолія Гриценка на Волині – Олександра Кралюка – 25 травня цього року призначили директором комунального підприємства «АвтоПаркСервіс».

«Політичний мотив призначень пана Кралюка та пані Мамосюк виглядає актуальним якщо зважити на те, що згідно з новими нормами закону на посаду міського голови кандидатів можуть висувати тільки політичні партії, а Богдан Шиба наразі немає прихильності жодної рейтингової партії області, тому намагається здобути прихильність якомога більшої кількості партій «другого ешелону», вважають експерти ЦПАВК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Viktor 69 Показати IP 6 Серпня 2010 13:35
капітуляція пана Шиби відбулася декілька років назад 12 липня біля села Зоря на Рівненщині... Коли на службовому авто разом з панянкою С. в неслужбовий час став учасником ДТП у якому загинуло 4 молодих хлопці:(((
FANTOMAS до Viktor 69 Показати IP 7 Серпня 2010 01:24
В те дни проявил себя ,как главный идеолог, доктор Зелинский.Такую "правду" молол... ухи вяли. Одно слово - комсомольцы!
Знаю, що кажу Показати IP 6 Серпня 2010 13:42
Що Мамосюк, що Кралюк, що Шиба - одного пошибу. ПРОДАЖНІ. А це вже не люди.
конфуцій Показати IP 6 Серпня 2010 14:14
Не шукайте чорної кішки у темній кімнаті.Особливо якщо її там немає. Шукати логіку в діях та словах Шиби - річ безглузда, бо логіки там немає.
Муніципал Показати IP 6 Серпня 2010 14:35
Призначення Мамосюк - це не капітуляція, бо капітуляція - це просто програш. Призначення Мамосюк - це деградація Шиби як керівника. Виходить, що Мамосюк з її лозунгами тіпа "Шиба припини дерибан" були правильними? Чи Шиба знаючи "любов" Мамосюк до чужих грошей надіється, що вона зразу ж погорить на хабарі? Але цуе теж буде пятно на нього. Я думаю, що Шиба просто любить Мамосюк як жінку і не може подолати свою пристрасть до цієї в соку жінки. Тоді чекаємо новин тіпа "Шиба викликав до себе на ковьор начальника поліції і жорстоко її поімєл"
гінеколог Показати IP 6 Серпня 2010 15:18
Viktor 69 ти примітивний лесбіянець (69 це символ орального сексу) залиш в спокію цю трагедію. Не гріши. Шиба вже спокутував свій гріх.
VSC Показати IP 6 Серпня 2010 15:22
Смешно читать такие "аналитические" статьи, в которых раскрывается мотивация луцких чиновников. Да, эти ребята "от сохи", понятия не имеют какие реальные механизмы нужно задействовать для достижения цели. Сначала повезло одному, потом другому, третьему. Вот так и течет наша провинциальная жизнь. Какой анализ, какие причины, не смешите.
Лучано Показати IP 6 Серпня 2010 15:56
Читає це усе шиба і думає: "Вау, який я мудрий політик!" Та ніякої логіки у нього немає! Бо він просто бам-бук.
контра Показати IP 25 Серпня 2010 10:01
до Знаю що кажу: ти ,як і всі судиш про людей зі слів чиновників,а спробуй поспілкуватися сам - тоді й говори про продажність,бо ж ти людина...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus