USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Романюк грозить міліцією транспортним чиновникам

18 Березня 2011 12:49
В Луцькій мерії планують переглянути роботу усіх чиновників, які відповідають за транспортну сферу.

Про це йшлося в ході засідання виконавчого комітету Луцької міськради в четвер, 17 березня.

Міський голова Луцька Микола Романюк заявив, що посадовцями, відповідальними за транспорт, «займуться правоохоронці». Мер натякнув, що не виключені і подальші звільнення чиновників-транспортників.

«Вже начальника транспортного немає. Ще там пару чоловік тоже вже не буде. Там буде повністю оновлений весь склад, який займається питаннями транспорту в міській раді. Чому? Тому що працювали не так, як потрібно. А всіми іншими будуть займатися в тому числі і правоохоронні органи», – заявив луцький мер.

Нагадаємо, через проблеми з проведенням тендеру на пасажирські перевезення 9 березня Романюк звільнив начальника відділу транспорту і зв’язку Луцькради Олександра Середу.

Крім того, під час засідання члени виконкому вирішили укласти тимчасові угоди на три місяці з тими перевізниками, котрі обслуговують маршрути, навколо яких нині відбувається судова тяганина.

Як нагадав луцький мер, це маршрути №№ 2, 8, 10, 12, 16, 17, 18, 22 та 25. Саме по цих маршрутах нині в судовому порядку оскаржуються результати тендерів на перевезення.

Тимчасово вивільнені маршрутні рейси доручили обслуговувати Луцькому підприємству електротранспорту, аби те змогло хоч трохи відбити свою «катастрофічну» заборгованість, яка нині складає 2,5 мільйони гривень.

Також на виконкомі вирішили укласти довгострокові угоди з тими перевізниками, які судової боротьби за маршрути не ведуть.

Окрім всього, Романюк наголосив, що з 21 березня його заступник Василь Байцим «виконуватиме обов’язки в.о. директора ЛПЕ», оскільки там термінового треба навести лад з фінансовими проблемами. До всього, у нинішнього керівника підприємства закінчується термні дії трудового контракту.

Продавати ж комунальні маршрутні автобуси за лізинговою схемою мерія не планує, розповів очільник Луцька.

Під час засідання члени виконкому також скасували конкурс на перевезення пасажирів на автобусному маршруті №14 «Окружна – Стефаника».

Як пояснили в мерії, це сталось тому, що нині немає робочого органу, який має здійснювати роботу постійно діючого конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом. Нині ж формується новий склад конкурсного комітету з визначення цього робочого органу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 24 Березня 2011 18:16
Перегляньте будь-ласка ще як гарно їздить маршут 26а ,їздить як хоче!!!!!! Хоче робить рейс ,а хоче ні!!!! По вихідним ,так взагалі пів дня поїздять,а далі "ідіть пішки по грязі"!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus