USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Романюк змінить до 40 % керівників у мерії

3 Грудня 2010 16:42
Луцький міський голова Микола Романюк повідомив, що змінить "30-40 відсотків керівників" у виконавчих органах Луцької міської ради.

"Будуть певні персональні зміни. 30-40% керівників буде змінено. Це стосується комунальних підприємств та управлінь", - сказав Романюк 3 грудня в інтерв"ю "Волинській правді".

Романюк зазначив, що серед причин таких змін - те, що "є люди, які пов’язані з нехорошими справами".

"Ряд керівників, в тому числі і департаментів, не бачать перспективи подальшого розвитку", - сказав мер.

"Я – банкір і бізнесмен. Хочу постійного вдосконалення. А роблю їм добре. Вони приходять на роботу, сидять, їх ніхто не чіпає, і вони нічого нового не ініціюють", - сказав Романюк.

Романюк повідомив, "у цю суботу (4 грудня - "ВН") завершить свою роботу над структурою".

За задумом Романюка чотириступенева система управління - заступник, начальник департаменту, начальник управління, відділ - буде замінена на триступеневу.

"Можливо, з точки зору економії коштів, ми залишимо департаменти, щоб не міняти печаток", - додав Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
коля Показати IP 3 Грудня 2010 17:57
може Верзуна попруть))
не ангел Показати IP 3 Грудня 2010 18:19
маруняка тоже
Текля Показати IP 3 Грудня 2010 18:40
Може попре на.уй Радавську? Разом з усією свитою так званого ІАЦ? А Верзун нехай буде, він розумний чувак. Молодець, мер! А вам, чинуші, це не Шиба. Ще ви наплачетесь без роботи!!!!! Підете парк і звіринець чистити.
дося Показати IP 4 Грудня 2010 02:29
та яковлева
Доця-Поця Показати IP 4 Грудня 2010 09:32
А в першу чергу треба прибрати хитру і підступну Лихограй. Земля міста має бути в надійних руках чесної людини.
Tarantino Показати IP 4 Грудня 2010 11:20
Люди, ви консерватори. Не так цікаво кого попруть, як те - КОГО ВІЗЬМУТЬ? Ану - хто що знає?
corin Показати IP 4 Грудня 2010 15:41
АГА!!!!! Що всі замовчали
зябко Показати IP 4 Грудня 2010 19:49
Яроша в першу чергу бо алкоголік та взяточник!
гуманітарій, християнин Показати IP 5 Грудня 2010 10:52
З приходом в Україну так заної демократії зявився новий вид (тип) християнина, головним почуттям якого є ненависть до усіх і усього на світі. Інтернет дав для цього повну "свободу". Це - свобода від тоненької плівки, якою ми прикриваємо в собі мерзотного і нахабного звіра. Інтернет - це наше нутро, що звільнилось від страху і немає потреби когось боятись (ха-ха - я анонім). Інтернет - це площадка для боягузів усіх мастей, які ніколи не ризиркнуть говорити свою мерзоту співбесіднику в обличчя. Тут же вони можуть, не боячись, плюватись ядовитою слюною і мітити всі сайти своїм лайном. Я не знаю такого місця, де в такій мірі процвітає хамство, проти якого беззахисний кожен. Це вони так "спілкуються" - люди нової компютерної епохи, люди без елементарного виховання і з мінімальним словниковим запасом, з довгим списком комплексів і неповноцінностей. Якщо подивитись на блогосферу інтернету з висоти пташиного польоту, то вільно-невільно вирветься подих: "Господи, яка неповноцінність! Яка маса нікудишніх і маленьких душ, в яких реве злоба!". Задумайтесь і схаменіться!
До останнього коментарію до гуманітарій, християнин Показати IP 6 Грудня 2010 00:43
Даруйте, нема Вашого імені, тому не знаю,як до Вас звертатися: пан чи пані... Написане Вами - це найкраща думка,яку мені доводилося тут прочитати!!! Дуже правильно і точно Ви охарактеризували цих "філософів"-пліткарів. Погоджуюсь з Вами!!!
Гуманітарій, християнин Показати IP 6 Грудня 2010 09:28
Дякую за підтримку і за те, що ділите мою думку. Журналіст. Пан. Чоловічого роду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus