USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Романюка звинуватили у невиконанні передвиборчих обіцянок

1 Березня 2011 16:52
Луцький міський голова Микола Романюк непослідовний у виконанні своїх передвиборчих обіцянок, оскільки проголосував проти фінансування міської програми сприяння створенню об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, - вважає депутат міськради Андрій Козюра.

Таку думку голова фракції «Нашої України» у Луцькраді Андрій Козюра висловив 28 лютого під час «круглого столу» «100 днів нової влади в Луцьку: оцінка громадських експертів».

«Мені прикро констатувати, що луцький міський голова непослідовний у своєму твердженні щодо підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків», - сказав Козюра.

При тому він кинув докір колегам депутатам, додавши: «Так само, як і найбільша фракція у Луцькій міській раді».

«Бо коли голосували перед прийняттям бюджету за програму безоплатного виділення земельних ділянок для ОСББ, ця програма не була підтримана. І це факт. Зокрема при бюджеті про виділення коштів за програму сприяння створенню ОСББ міський голова проголосував проти», – розкритикував міського голову Козюра.

«Це неправда, що фракція «Батьківщини» не підтримує ОСББ. Фракція «Батьківщини» не підтримала вашу ініціативу, тому що у нас є своє бачення. Ми так само підтримуємо ОСББ. Напевно, ваші аргументи виявились не настільки переконливими», – став виправдовуватися на закиди Козюри депутат-«батьківщинівець» Григорій Пустовіт.

Натомість перший заступник луцького мера Святослав Кравчук каже, що нечесно підтримувати лише мешканців багатоквартирних будинків і забувати про приватний сектор.

«Щодо виділення земельних ділянок для ОСББ. Ми знову хочемо частину людей виділити за рахунок коштів міського бюджету», - вважає Кравчук.

«А якщо людина живе у приватному секторі? То ми повинні і її врахувати інтереси», - каже віце-мер.

«Чого тим людям, які сьогодні в ОСББ, ми даєм за рахунок бюджету кошти, а всі інші повинні платити за рахунок свій, отримувати той чи інший земельний акт державний?» – прокоментував Кравчук.

Довідково:

У Розділі 4, який стосується реформи ЖКГ, передвиборчої програми кандидата на посаду луцького міського голови Миколи Романюка вказано, що він обіцяє «підтримку створення та діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
юрист Показати IP 1 Березня 2011 16:55
молодець Козюра, таких би побільше в місті )))
Є до юрист Показати IP 2 Березня 2011 14:32
..."Правозахисник" х..в!" Так він болгарин?
Прокурор Показати IP 1 Березня 2011 17:18
Козюра не правий, а правий заступник міського голови Святослав Кравчук. Якщо в приватному будинку живе бідна сімя пенсіонерів, яких в місті тисячі, і будинок сиплеться, то чому б їм не допомогти? А в підїзді багатоповерхівки може жити бідолаха, середняк і багатій. Хай багатші візьмуть на себе хоч частково витрати, щоб купити 5 кг фарби, кісточку і пофарбувати панель. У мене в будинку живуть люди, що мають пенсію по 800 гривень, є такі, які мають 4,5 тис. гривень і є безробітні. Як тут бути? А щодо знаменитого юриста Козюри, який корчить з себе такого народного правозахисника типу Коні чи Плєвако, то нехай він паралельно розповість, як він пішов з роботи з "Континіуму", скільки там вкрав і чим це закінчилось. А то є люди, які можуть розповісти. "Правозахисник" х..в!
Адвокат до Прокурор Показати IP 1 Березня 2011 17:26
Ух, як вас ковбасить. Це вде не роздратування, це вже злість... Правда очі коле? БО ніколи не повірю, що ОБ"ЄКТИВНИЙ захисник позиції Романюка писатиме якесь гамно на Козюру. Отже ви - захисник СУБ"ЄКТИВНИЙ. Іншими словами - романюківський прихвостень. Ну і щодо суті першої частини вашого коментаря: все було б добре, якби Романюк цього не пообіцяв. Але він пообіцяв. І йому повірили. ТОМУ ТЕПЕР МАЄ В ЛЄПЬОШКУ РОЗБИТИСЯ - але виконати обіцяне. Інакше ніхєра він не відповідальний. Згідні?
виборець Показати IP 1 Березня 2011 17:18
Напевно, ваші аргументи виявились не настільки переконливими», – став виправдовуватися на закиди Козюри депутат-«батьківщинівець» Григорій Пустовіт. Браво -ну що голосували за секретарок бют -маєте.
прокурору Показати IP 1 Березня 2011 17:28
відповідь така-багатші купують фарбу .середні -кісточки .а бідні беруть ту фарбу і кісточки і фарбують панелі. А потім всі разом не плюють на сходи -і всім буде щастя.але.....
Ще раз прокурор Показати IP 1 Березня 2011 17:36
Чи здогадується депутат Козюра, що Шиба разом зі своїм депутатським корпусом в минуле скликання допустив 218 мільйонів гривень боргу? Кривицький йому ж передав лише 7 мільйонів. Гадаю, хто має здоровий глузд - не такий, як в Козюри, Григоренка чи Гузя, - для тих коментарі зайві. А ще добавлю, що річний бюджет міста складає 500 мільйонів гривень. Теж, очевидно, Козюра вловлює? Це складає 44%!!! Не думаю що Романюк проти ОСББ, навпаки, він виступає їх ініціатором. Але стоїть питання, чи матимуть за що завтра чиновники з міської ради купити олівець і пачку паперу, не говорячи про зарплату чи фінансування найневідкладнішого. Створюється враження, що юрист Козюра щойно зійшов з НЛО або прокинувся з глибокого летаргічного сну і запізнився в розвитку на років 15!. Шкода, що так. Шкода, що такі юристи не лише марнують повітря в раді, а, взагалі, й в Україні.
До тупого прокурора до Ще раз прокурор Показати IP 1 Березня 2011 22:24
Боргу в міста немає! Є облігації на 40 млн., частина з яких вже погашена. Розберіться з початку що таке довгострокове зобов'язання, а що таке борг!!!!!!!!
дідо Показати IP 1 Березня 2011 18:12
безграмотний вискочка Козюра вирішив знову попіаритись... такі як він є пройдисвітами,які не мають нісовісті ні честі... КОЗЮРА, ДЕ СТАРИЙ ТАРИФ НА МАРШРУТКАХ ?... чи це був передвиборний піар ?
дідо Показати IP 1 Березня 2011 18:18
Кравчук правий, не можна за рахунок всіх лучан винагороджувати одних... Вже дахи одним робили,а іншим дулю... НЕХАЙ КОЗЮРА ЗА СВІЙ РАХУНОК ЗАЙМАЄТЬСЯ БЛАГОДІЙНІСТЮ..
Тарас Показати IP 1 Березня 2011 18:18
ВЕЛЬМИШАНОВНИЙ КОЗЮРА,ТИ КРАЩЕ НАПИШИ,ЩО ТИ ЗРОБИВ ДОБРОГО ЗА ЧАСИ СВОЄЇ "ПОЛІТИЧНОЇ" КАР"ЄРИ ?!
00 до Тарас Показати IP 1 Березня 2011 19:01
УСІ 100 % депутатів і інших чиновників не виконують свої обіцянки. Навіть КОЗЮРА який обіцяв проїзд у маршрутках по 1.50. Що ж він затих? Де його обіцянки і листівки які роздавали перед самими виборами?
майже Адвокат Показати IP 1 Березня 2011 20:31
Для Всіх нік "Адвокат" - Козюра :-)
Валя Показати IP 1 Березня 2011 20:58
Козюру всю минулу каденцію попускали депутати і зараз ніхто всерйоз не сприймає. Доки не подорослішає толку не буде.
сергій тарасу Показати IP 1 Березня 2011 22:11
зайдіть на сайт козюри і поцікавтесь. А по питанню осбб обіцянки треба виконувати. шкода що Луцький БЮТ вже працює з владою. Останій приклад Луцькреклама.
))) Показати IP 1 Березня 2011 22:30
шо они куролесят с участками? неужели еще не все доприхватизировали? кстати, о каких участках речь? ОСББ должна автоматически передаваться территория при доме ))) правда, у нас никто не знает, где границы, но все равно - сгоняйтесь в объединения и требуйте, иначе нас опять надолбут
Дмитро Показати IP 2 Березня 2011 07:47
Козюра, це, мягко кажучи, чиряк на дупі ради міста. 2-3 специ починають робити погоду на тому, що в місті все погано, не знаючи суті. Це - щеня, яке хоче какати, крутиться і не знає де присісти. Чудово, що БЮТ працює з владою. Та й БЮТа, як такого, вже немає - до літа залишиться пшик. А Пустовіт - молодець. Це стримуючий буфер в раді для того, щоб не було "кориди" і самодурства. Це розум.
Гість Показати IP 2 Березня 2011 08:38
Ви запитайте в Козюри, як захисника ОСББ, чому він не створив ОСББ в себе в будинку по вул.Відродження, 43 і не показав як потрібно працювати?
Свєточка-конхвєточка Показати IP 2 Березня 2011 12:20
Прошу не звинувачувати мене в пліткарстві, але... Краєм вуха чула (інформація злетіла з уст обізнаного в цих справах місцевого політичного діяча), що пан Козюра надає юридичні послуги Юлії Сабатюк. І нічого дивного в цьому не було б, якби Юлія Володимирівна не очолювала Асоціацію ОСББ в Луцьку. Розклад зрозумілий. А нас усіх просто використовують, кидаючи чергову кістку-мульку. Все дуже просто: ніхто із наших народних обранців не зробить жодної публічної заяви "по доброте душевной". І громада та її проблеми їм, даруйте, до того самого місця.
кака Показати IP 11 Березня 2011 15:17
а де обіцянка Козюри здешевлення проїзду. вискочив як чорт з табакерки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus