USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Романюку буде важко призначити заступників

9 Листопада 2010 08:22
Новообраному луцькому міському голові Миколі Романюку буде доволі непросто співпрацювати з новим складом міської ради, оскільки більшість депутатів є опозиційними до міського голови, а 11 депутатів-потенційних партнерів серйозно впливати на ситуацію у раді не можуть.

Про це йдеться у традиційному аналітичному підсумку політичних подій тижня, підготовленому експертами Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу.

До «промерської» частини депутатського корпусу можна зарахувати партію «Фронт Змін» та Партію регіонів, які мають по 4 депутати, «Сильну Україну» з двома представниками та Європейську партію України в особі одного депутата, загалом 11 депутатів, - зазначають у Центрі.

Першим серйозним випробуванням для новообраного міського голови буде призначення секретаря міської ради та заступників міського голови. Попри певні попередні прогнози та домовленості, Романюку буде доволі проблематично призначити на відповідні посади «своїх» людей, з якими він міг би реалізовувати свою передвиборчу програми.

Швидше всього, що основну роль у розподілі керівних посад у місті буде відгравати політичний чинник. Очевидно, що крісло секретаря ради відійде представнику «Батьківщини», у якій зараз відбуваються кулуарні переговори, щодо визначення такої особи. На посади заступників будуть претендувати і інші політичні сили, зокрема Партія регіонів, «Фронт Змін», а також не виключено, що та сама «Батьківщина» і навіть «Свобода», - кажуть експерти.

Ще одним суттєвим викликом для новообраного міського голови стане стан справ у господарському комплексі міста, а це мільйонні борги міста, стан житлово-комунального сектору, постійна «передстрайкова» ситуація на Луцькому підприємстві електротранспорту та інших комунальних підприємствах тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Сергій Показати IP 9 Листопада 2010 08:47
А Сиба буде сидіти і ухмилятись..
Лучанин до Сергій Показати IP 9 Листопада 2010 14:20
А провести аудиторську перевірочку діяльності попереднього складу міськради, а результати звірити зі звітами. Переконаний що буде цікаво.
Zheniok до Лучанин Показати IP 10 Листопада 2010 00:35
угу, ніхєра не робити, тільки перевіряти шо робили попередники, це доречі одна з ідіотських ідей свободи
agitka Показати IP 9 Листопада 2010 09:54
Ці розумні аналітики краще-б ідеї пропонували, як з боргів вибиратися місту, що нового впроваджувати ... А то сидять в теплих кабінетах і смажене чекають, чи заказуху відпрацьовують, а потім показують, які вони розумні. Аби зіштовхнути лобами людей - а попрацювати продуктивно для міста слабо?! Ось справжні дармоїди!
Розумний аналітик до agitka Показати IP 9 Листопада 2010 11:54
Чекаємо пропозицій від новообраної влади, готові працювати на благо Луцька і Волині. Але в нас всі, хто при владі і самі розумні, їм ніколи не була потрібна допомога людей, які можуть думати, знаю це як науковець, якому не раз пропонували зробити щось для влади на халяву, або просто для галочки. А це не співпраця, а банальне примітивне використання чужих знань. От і залишається сидіти в теплих кабінетах і вказувати чиновникам на їхні недоліки.
Толя Показати IP 9 Листопада 2010 10:18
Романюк, бля, їм усім поламає хребти. Це буде їм не Шиба! Стережіться, щурі кабінетні. Будете, бля, розбігатись, хто куди бачитиме, аж шерсть з вас буде летіти в сусідній двір, бля!
:) до Толя Показати IP 10 Листопада 2010 17:38
ой! Хоч би власний хребетик при цьому у нього не проломився бува... І шерстка не облізла. Теж мені знайшли Шархана, шакальчик Табакі - не більше
Оглядач Показати IP 9 Листопада 2010 11:14
У разі неефективної й деструктивної роботи ради слід готуватися до її розпуску та позачергових виборів!..
Катерина Показати IP 9 Листопада 2010 12:07
Головне, щоб не став заступником Іванюк Микола, який за час свого заступництва став жирним опудалом. Загордився до незнати чого. Влада псує людей. Зрештою, він ніколи і не був нормальною людиною...
погоджуюсь до Катерина Показати IP 9 Листопада 2010 17:20
на всі 100%
Тереза Тобіш Показати IP 9 Листопада 2010 12:14
Вірю, що Романюк зможе знайти спільну мову і домовитись з будь-ким!
Клим Трутрунькевич Показати IP 9 Листопада 2010 17:07
Для Романюка немає важкого нічого, і навіть призначити заступників. Йому усе під силу. Якщо в США бізнесмен створює 150 робочих місць, президент держави запрошує його на ланч. Романюк створив понад 1000 робочих місць без президентів і ланчу. І хребтів нікому не ламав. І зарплати в конвертах не платив. Це для тих, хто ще не заспокоївся після програшу виборів і продовжує лити бруд. Романюк - блискучий керівник, талановитий і абсолютно надійний. Сподіваюсь, він не буде "будувати" підземних переходів і перекидних мостів, а реальними обіцянками буде ближчий до людей. Він не буде прикриватись "статистикою" про ріст економіки міста, бо уся статистика в магазинах: подивіться на ціни і тоді скажете, чи виходить область і Луцьк з кризи, чи усе ще намагається встати з колін, як пяна кобила на льоду. Сьогодні дехто розгубився і чекає інсрукцій від престарілого депутата ВР з Києва - в кріслі мера сидить не та людина, яку хотілось. Йде "поділ" посад. Сподіваюсь, що Романюк зможе створити команду не політиків, а господарників, бо робота міськраді складається не з політики, а з ЖЕКів, розбитих доріг, дирявих дахів і гнилих каналізаційних труб. Така команда повинна бути, позаяк в місті є не лише "політики", а й 217 тисяч мешканців. А "політикам" настав час розбігатись, якомога голосніше стукаючи своїми ослячими копитами.
от так Показати IP 10 Листопада 2010 12:40
Все у нього вийде- дорогу осилить тільки той що іде.Романюк завжди є лідером.Він боєць .Якщо йому і буде важко-то ви цього не побачите-скиглити не його метод.Він зробить так як треба для людей.
VSC Показати IP 10 Листопада 2010 12:47
Ничего нового не произойдет. Был Антон, был Богдан, теперь вот - пришел Коля. А лучанам от этого - "ни холодно, ни жарко".
Клим Трутрунькевич Показати IP 10 Листопада 2010 16:04
Для VSC: Скептики довго не живуть. Життя в "бочці з россолом" вкорочує вік щонайменше на 10-15 років.
VSC до Клим Трутрунькевич Показати IP 10 Листопада 2010 18:12
Я реалист и правдолюб.
Клим Трутрунькевич Показати IP 10 Листопада 2010 16:10
Препрошую: "з розсолом".
злий банкір Показати IP 10 Листопада 2010 17:10
А Клим Трутрунькевич це часом не один з найпродажніших волинських журналістів, власкор газети "2000" Петро Чечелюк, який за гроші ладен будь-кого облити брудом, а потім, взявши ще гроші, "замочити" і попереднього замовника джинси? Ось зараз Чечелюк взяв бабки в Романюка і мочить його опонентів. Але завтра цей Юда може взяти "мертвих американських президентів" у противників Романюка, і облити заказним брудом вже колишнього господаря...
M Показати IP 10 Листопада 2010 21:14
От коли нарешті мером стане вільна від утопічних комуністичних ідей людина, тоді варто сподіватись на хороші реформи. Покищо усі, хто був мером за останні 10 років - бувші комуністи. Тому кардинальних змін ми покищо не бачили.
Петро ЧЕЧЕЛЮК. Показати IP 12 Листопада 2010 13:49
"злому банкіру" - справжьому Іуді. З запізненням, але відповідаю (сьогодні лише побачив). Не маю жодного відношення до псевдоніму "Клим Трутрунькевич", хоч переглянув його коментарі в усіх місцевих інтернет-виданнях і схвалюю його позицію. В усякому разі, він пише правду, знає мову і не пише "бабки", "замочити", "заказним брудом" замість замовним і т.д. Не бачу в цього коментатора і брехні - викладає усе, як є. Великої уваги вартий його матеріал в "ВП" про те, як "чесніший від усіх чеснот" Грицюк таємно бере собі 2 га землі. Хто ще про це написав? А щодо Чечелюка, то він підписує усе своїм іменем - навіть найрезонаншніші матеріали. Почитай в щотижневику "2000" про те, як Кирильчук з сином торгує військовими містечками, як колишній бютівський заммінстра транспорту (волинянин) "будує" дорогу до Євро-2010 в Любомлі, як той же Грицюк веде "таємну" переписку з Тимошенко, і навіть в облраді не підшиває копій листів в Кабмін. Такі ж матеріали Чечелюка можна прочитати в "Киевском Телеграфе", "Столичних відомостях", "Дзеркалі тижня". Це - факт. А тому імя "Іуда" плавно переношу на тебе і смію заперечити: Чечелюк, якщо продається, то дуже дорого, а не так, як ти, презерватив штопаний - за тридцять срібників.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus