USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Романюку радять найняти шамана, щоб розганяв снігові хмари

23 Лютого 2011 11:14
Депутат Луцької ради Андрій Калахан запропонував луцькому міському голові Миколі Романюку звернутися до послуг магів, аби ті викликали сприятливу погоду, якщо мерія не спроможна вчасно чистити вулиці та дороги від снігу.

Таку заяву депутат озвучив під час депутатського запитання 23 лютого під час сесії міськради.

«Чому стан утримання доріг є просто жахливим? Нещодавно центр міста перетворився на ковзанку, не кажучи вже про нецентральні вулиці. Якщо ми виділяємо кошти на прибирання доріг, а вони не використовуються, то, може, варто найняти магів, аби вони викликали погоду?» - зазначив Калахан.

«Хто мені може сказати, що основні дороги не були прибрані? Були проблеми з придворовими територіями», - відповів Микола Романюк.

«Ми робимо все, що можемо. У бюджеті не вистачає коштів на придворові території. Ніхто не хоче працювати двірником», - додав мер.

Незадоволення роботою комунальних служб підтримав інший обранець громади Андрій Козюра.

«11 лютого я став свідком того, як проводилися роботи ремонту дорожнього покриття по проспекту Молоді в Луцьку. В цей день був сильний снігопад і температура повітря близько мінус п’яти», - каже депутат.

Він розповів, що дорожники фактично закатували асфальт у сніг.

З огляду на це Козюра попросив провести розслідування та притягнути винних до відповідальності.

Також депутат вимагав повідомити, хто від департаменту ЖКГ міськради здійснював технічний нагляд за роботами та надати акт виконаних робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
jok Показати IP 23 Лютого 2011 11:21
"...У бюджеті не вистачає коштів на прибудинкові території..." - прибудинкові території утримуються не за рахунок бюджету, а за кошти мешканців, що платять за утримання будинків. Тільки поки наші будинки обслуговує Ковалюк із Соколовською, порядку не буде ніколи!
))) до jok Показати IP 23 Лютого 2011 21:16
кто Вам мешает создать в своем доме ОСББ и самим разбираться и с обслуживанием дома, и с территорией?
Лучанин Показати IP 23 Лютого 2011 11:21
Хе хе. молодець. Підколов
NEW Показати IP 23 Лютого 2011 11:21
Центр міста - ЖАХ ! В суботу йшов по площі біля годинника, то це взагалі щось. Впав та так забив коліно, що тепер мучусь... ТАКОГО ЩЕ НЕ БУЛО((((((((((((
Стрийко до NEW Показати IP 23 Лютого 2011 16:51
Впав і забив коліно? Це називається старість... Далі буде ще гірше:(
!!!!! Показати IP 23 Лютого 2011 11:26
Не виправдовуючи Романюка - Калахану треба найняти групу шаманів, бо пороблено і задавлено...
))) до !!!!! Показати IP 23 Лютого 2011 21:20
они друг друга стоят, каков поп, таков и приход (с)
Економіст Показати IP 23 Лютого 2011 11:32
Нащо ж шаман, якщо в нього є соколовська - ця [слово вирізане] знає як порчу напускати на міських голів і на усе місто. А особливо як тендерами по комуналці бабло ділити - от і грошей немає.
Taurus Показати IP 23 Лютого 2011 11:32
Надзвичайно погане становище на наших автошляхах, зокрема у нашому місті!!! Навіщо потрібні дорожні служби тут зовсім не зрозуміло. Раніше такого не помічалось! ГАНЬБА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Лучанка Показати IP 23 Лютого 2011 12:27
Зовсім не виправдовую Романюка, але Калахана взагалі не варто слухати. Зазвичай, просто "гавкає" як паршива шавка, а підстав для цього ніяких. Хто голосував за такого депутата?
Економісту Показати IP 23 Лютого 2011 12:39
Романюку потрібен шаман щоб розігнати Соколовську з Кубицьким та їх улюбленими ЖЕКами. Поки цей колгосп буде красти наші гроші, порядку в місті не буде.
))) до Економісту Показати IP 23 Лютого 2011 21:17
повторюсь, кто Вам мешает создать в своем доме ОСББ и самим разбираться и с обслуживанием дома, и с территорией?
Анти-Калахан Показати IP 23 Лютого 2011 12:43
Тільки садок закінчив і в депутати (калахан), сам забув як ксівою козирявся перед працівниками міліції, а тут вчить старших що робити... СОПЛЯК...
:) Показати IP 23 Лютого 2011 13:07
Шиба на суботники закликав чиновників до парку. Чому б не продовжити славну традицію та не вивести їх на снігові вулиці з мітлами? Пропоную також, виключно для укріплення додіри мешканців, залучити до цієї справи депутатів міської ради :)
Стрийко до :) Показати IP 23 Лютого 2011 16:54
Та депутати скажуть - а ну тих мешканців додіри!
цюриць Показати IP 23 Лютого 2011 13:24
...тут потрібні не шамани, а психіатр Шиманович...до речі в міському парку валять дерева, які не є трухлявими...Де зелені, де екологи, де небайдужі?
Стрийко до цюриць Показати IP 23 Лютого 2011 16:53
А Ви чого в неті сидите? Візьміть транспорант і гайда під стіни міськради. Або прикуйте себе до дерева. Чи Ви думаєте за Вас це інші мають робити?
дідо Показати IP 23 Лютого 2011 16:19
[слово вирізане] Калахан починає хамити. шоб місто було чисте треба дупутатам більше бабла виділяти на чистку,а не на всякі святкування.
дідо Показати IP 23 Лютого 2011 16:38
ВН, відколи слово єврей українською стало нецензурним?
СН до дідо Показати IP 23 Лютого 2011 20:20
Вікторов, глянь на себе, ОК?
ОБУРЕНИЙ Водій Показати IP 23 Лютого 2011 16:49
Дороги в місті НІХТО не чистив з понеділка, а до понеділка також! Сніг вкатали, на проспектах одна колія на двополосній дорозі! Місто біля Європи! Цікаво, читає наші коментарі хтось з прес-служби міськради, щоб передати РЕАЛЬНИЙ стан справ в місті Романюку, а не той, який він собі придумав - "все під контролем". Баран.
director Показати IP 23 Лютого 2011 17:24
Цілковите бездоріжжя.... яма на ямі.... вже навіть центральні вулиці всі у вибоїнах!!!
director Показати IP 23 Лютого 2011 17:30
цей алкаш навіть наради веде пошепки!!!! авторитет летить вниз щодня... Але зато він людяний і порядний - НАМ ПОТРІБЕН ГОСПОДАР , а не алкаш-"тіхушнік".....
депутат Показати IP 23 Лютого 2011 18:35
Гадав, що інтелект Калахана хоч на рівні плінтуса. Виявляється - ні! І по Цельсію, і по Кельвіну має від'ємне значення. А поруч крутився, як скарлатина, Вітів. З піною на зубах і губах підсідав до кожного депутата і щось шептав. А Калахан повідомив сесію, що Вітів своїми візитами на її засідання ощасливлює місто. Шановні, в якому столітті живемо?! Я пригадав песиміста Артура Шопенгауера, який стверджував, що, "в різних частинах світу водяться мавпи, а в Європі водяться французи, що майже одне і те ж". Не маю права ображати одну з найрозумніших націй Європи, але мушу накласти цю кальку на двох вищезгаданих осіб. Щоправда, в іншій інтерпретації. Приблизно вона б звучала так: " В Луцькій міській раді сидіть недурні депутати, проте серед них водяться й мавпи".
Депутат - 2 Показати IP 23 Лютого 2011 19:24
Суфлери з "Сволоти" наговорять калахану всякої єрунди, а він встає і цю чуш озвучує. вітів загрібає жар руками нерозумного немовляти.
M Показати IP 23 Лютого 2011 19:29
Луцьк свого часу закупив купу машин і техніки для прибирання вулиць від снігу. На це вже виділили колись гроші. Так хіба ж настільки багато треба, щоб заправити цю техніку і заставити комунальних працівників, які і так отримують зарплату з наших гаманців, щоб вони зробили свою роботу і почистили вулиці? Тут і проявляється вміння мера господарювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus