USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Садочкові подарували іграшки і ксерокс

22 Жовтня 2010 17:30
Міському дитячому садочку № 8 у Луцьку подарували нові іграшки.

Подарунки принесли начальник відділу у справах сім'ї та молоді департаменту молодіжної політики та спорту Луцької міської ради Ольга Коритнєва та міський голова Богдан Шиба.
Як повідомила директор садочка Людмила Смаль, на сьогодні в дошкільному закладі навчається 155 дітей. На жаль, усі потреби та побажання батьків не можуть бути повністю задоволеними через нестачу фінансування.
Зазвичай іграшки купуються за кошти батьків, сімейний бюджет яких не завжди може дозволити придбати дорожчі речі.
«Сьогодні ми просто щасливі, адже вдвічі приємніше, що такі чудові подарунки нам надала наша випускниця, яка про нас не забула. Іграшка для дітей – це радість, яку ні з чим не порівняєш. А сьогодні ми отримали все і відразу: багато великих і якісних іграшок, не лише гарних, а й корисних, адже вони розвивають логіку, мислення і сенсорику малюків» - розповіла Людмила Смаль.
Ольга Коритнєва зазначила, що пам’ятає садочок, який також закінчувала і з яким у неї лишилося багато приємних спогадів та переживань.
«Мабуть не є безпідставним вислів, що діти – це наше майбутнє. Адже радість від щирої та непідкупної дитячої посмішки не можна порівняти ні з чим. Ми знайшли благодійників, які допомогли нам у придбанні великих, цікавих та якісних іграшок», - розповіла Ольга Коритнєва.
Чиновниця додала, що буде рада навіть від того, що «сьогоднішній день наповнився великою кількістю посмішок». «Вірю, що цей позитивний момент збережеться в пам’яті діток і, можливо, колись вони повернуться і також зроблять щось хороше для свого садочка і для свого мікрорайону», - сказала Коритнєва.
Вихователі дошкільного навчального закладу також отримали подарунок - ксерокс від міського голови. «Я поспілкувалася з директором садочка і виявилось, що для вихователів, які організовують та проводять різні заходи та ранки, дуже потрібен ксерокс. Тому я звернулася до свого безпосереднього керівника Богдана Шиби з проханням посприяти у вирішенні цієї проблеми. Як результат, задоволені не лише діти, а й дорослі, які з ними займаються і тепер можуть робити свята для малят ще цікавішими» - розповіла Ольга Коритнєва.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
агент Показати IP 22 Жовтня 2010 18:52
Чого Коритнєва на робота ходить у потертих штанах, як по гриби? Вони з Шибою хороша пара.
Мама Показати IP 22 Жовтня 2010 20:53
Добре,що на носу вибори.Тепер дітки будуть з іграшками і з дитячими иайданчиками.
Ласковая Показати IP 23 Жовтня 2010 10:52
В усі часи було - чим страшніше, тим модніше
Уточнюючий до Ласковая Показати IP 23 Жовтня 2010 12:43
Це ви про штани, чи про пару?:)
приколіст Показати IP 23 Жовтня 2010 20:29
Гавному місту - гавний садочок, гавному садочку - гавну овгтехніку. Гавному місту, що день від дня гавнішає - гавного мева з гавною тьотею. Безвстидники.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus