USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Щасливчик з Волині виграв поїздку на матч УЄФА в Норвегії

4 Серпня 2016 17:21
Волинянин Денис Калішук став одним з трьох переможців зі всієї України, якому пощастило виграти поїздку на двох до Норвегії на футбольний матч «Реал Мадрид» і «Севілья». Днями щасливчик летить до Норвезького міста Тронгейм, аби на власні очі побачити 41-ий розіграш Суперкубка УЕФА, в якому зіграють легендарні іспанські команди. До слова, на цьому ж матчі у складі «Севільї» на поле вийде наш український нападник та півзахисник – Євген Коноплянка.

Щасливчик розповів журналістам Інформаційного агентства Волинські Новини про перші враження від виграшу, про суперечки в сім’ї за другий квиток та про те, що досі не усвідомлює свого щастя.

Денис Калішук, інженер-механік з селища Лукова Турійського району багато разів бував у сусідній Польщі, проте в північну Європу летить вперше. Зізнається, що в удачу вірить, а ось в те, що виграв цю поїздку, не може повірити навіть після того, як взяв квитки у руки.
Варто зазначити, що Денис Каліщук по праву може вважатися справжнім «обранцем долі», оскільки вже не вперше стає переможцем подібних акцій. Цієї весни він виграв квиток у фан-зону Арени Львів, проте не на футбол, а на концерт «Океан Єльзи».

«Але квиток був один, а дружина також дуже хотіла піти. Так, вона сиділа у фан-зоні, а я за 200 гривень в загальних рядах», - додає Денис.

Зі слів щасливчика, такий неочікуваний та приємний виграш ледь не став причиною сварки в сім’ї. «Коли стало питання з ким летіти на футбол, першими про кого подумав були тесть та сусід. Ми завжди разом футбол дивомось. Проте дружина склала руки в боки і сказала, що поїде зі мною. На цьому питання закрилось, хоча тесть зі мною ще поки не говорить», - жартує Денис Калішук.
Улюбленець долі та компромісний чоловік, щасливо одружений виховує двох доньок. Каже, що сім’я та відповідальність, яка з нею приходить, змушує вчитись правильно розпоряджатись грошима.

Саме завдяки своїй активності як «безготівкоий платник», Денис і виграв головний приз програми MasterCardRewards, яка на Україні реалізується спільно з ПриватБанком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus