USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Щодня на ремонт волинських доріг витрачають до 500 тонн асфальту

14 Травня 2013 16:21
До 500 тонн асфальту витрачають щодня на ремонт волинських доріг.

Про ситуацію щодо ліквідації ямковості дорожньої мережі краю доповів голові облдержадміністрації Борису Клімчуку начальник автомобільної служби доріг в області Анатолій Посполітак.

Зокрема з 8 квітня до сьогодні уже зробили 79,5 тисяч квадратних метрів ямкового ремонту. Використали 9,4 тисяч тонн асфальтобетонної суміші. Будівельні матеріали виробляє два асфальтні заводи у Луцьку та Ковелі. Ремонт триває по усій мережі доріг загального користування.

Борис Клімчук вчергове наголосив на необхідності паралельно з дорогами відновлювати й реставрувати узбіччя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Костя Показати IP 14 Травня 2013 16:29
Брехня, в більшості випадків вирізаний сухий асфальт засипають в ями, а звітність красива...
рая Показати IP 14 Травня 2013 17:52
звітують що дороги полатали, а нічого не роблять як були ями так і лишились.Вчора верталась з Нововолинська дорога жах, машини зїжджають на узбіччя щоб минути яму і це при тому що звітували що дорога на 65% відремонтована.БРИХУНИ І ЗЛОДЮГИ коли ви вже накрадетеся.
волинський Показати IP 14 Травня 2013 17:53
Терміново !Негайно в номер !! Для тих , хто запеняє, що у Волинській області постійно тривають дорожньо-ремонтні роботи, а стан доріг поліпшується, і по дорогах області безпечно їздити, негайно викликати швидку допомогу з бригадою психіатрів та ізолювати іх, цих керівників дрожніх служб від суспільства в місцевій психлікарні. ХЛОПЦІ ПЕРЕСТАНЬТЕ БРЕХАТИ !!!
342 Показати IP 14 Травня 2013 18:06
Щодня нас обсипають великою кількістю брехні, і хто краще обманює - той краще "працює". Звістно ніхто не вірить ні в той ремонт доріг, ні в "пакращення", 99 відсотків українців знають що з них глузує влада, але що з цим робити ніхто не знає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus