USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Щороку на міське сміттєзвалище мерія Луцька витрачає мільйон

19 Квітня 2010 12:41
Витрати на утримання міського сміттєвого полігону поблизу села Брище торік сягнули понад 963 тисяч гривень.

Серед основних витрат із утримання полігону для захоронення твердих побутових відходів у селі Брище Луцького району – оплата праці виробничого персоналу, витрати на ремонт механізмів та автомобілів, оплата збору через забруднення навколишнього середовища.

Працівникам сміттєзвалища заплатили 135 тисяч гривень заробітної платні. На придбання трактора витратили 156 тисяч гривень. Гроші виділили з міської казни.

У минулому році було проведено будівництво дороги на полігоні для вивантаження сміттєвозів. Нагадаємо, що обласному центру залишилося вирішити питання фінансування розширення ділянки складування твердих побутових відходів. Для цього необхідно 3 мільйони 728 тисяч гривень.

Потрібно у цьому році розпочати будівельно-монтажні роботи, що дасть змогу продовжити термін експлуатації полігону як мінімум на три роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus