USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шиба попросив міліцію розібратися з «веселим» магазином

25 Травня 2010 11:52
Луцький міський голова Богдан Шиба на другий день після відкриття магазину на проспекті Волі, де продають так звані трав’яні мікси та енергетичні суміші, скерував заяву до правоохоронних органів.

Про це Шиба розповів 25 травня на прес-конференції - пише «Волинська правда» .

Луцький мер висловив сподівання, що контролюючі служби зроблять все можливе, аби перевірити діяльність суб’єкта господарювання.

Разом із тим, міський голова дорікнув, що чинне законодавство в достатній мірі не врегульовує заборону обігу речовин, які порівнюють з наркотичними.

Нагадаємо, що як повідомляли «ВН», у цьому магазині продають трав’яні мікси, «енергетичні солі для ванн» і «таблетки для рослин», які, по-суті, викликають ейфорію та інші відчуття, близькі до наркотичних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 25 Травня 2010 13:49
спочатку дають дозвіл, а потім доять...шибиний бізнес...
goodok Показати IP 25 Травня 2010 20:30
РОЗВЕСЕЛЯЧІ!!!)))) кльовий магазинчик напевне) а до нього там штаб Януковича був... напевно власник не змінився, просто між виборами підзаробити вирішив близьким собі бізнесом
Оце то влада Показати IP 25 Травня 2010 23:07
Так так "пане" Башкаленко задумайтесь, кому в оренду приміщення даєте. ЖАХ. Гнати в шию таких ПОСАДОВЦІВ назад на вокзальний ринок))). ГАНЬБА БАШКАЛЕНКУ!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus