USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шиба шукає молоду заміну сивочолим чиновникам

25 Лютого 2010 12:02
Луцький міський голова Богдан Шиба на вчорашній зустрічі з переможцями обласного конкурсу «Студент року «Волинь» - 2009» запропонував молоді після завершення навчання взяти участь у конкурсі на заміщення вакантних посад у виконавчих органах міської ради.
«Я вважаю, що на державну службу потрібно брати молодих людей відразу по завершенні навчання, поки вони прагнуть знань», - каже мер.
Під час зустрічі більшість студентів виявили бажання продовжувати навчання в аспірантурі або ж удосконалювати свої знання у вибраній спеціальності.
Студенти зауважили, що міськраді потрібно більше уваги приділяти  благоустрою парку, розвитку туризму, будівництва мосту через залізничний вокзал, відкриття цивільного аеропорту.
У свою чергу міський голова поцікавився думкою студентів про те, що потрібно зробити в місті для покращення життя. На завершення майже двогодинної зустрічі Богдан Шиба побажав молоді подальших перемог і не зупинятися на досягнутому, - інформує ІАЦ «Луцьк».
Говорили на зустрічі і про заплановане раніше проходження стажування переможцями конкурсу в Верховній Раді України. Міський голова зазначив, що швидше за все поїздка до парламенту відбудеться наприкінці квітня, втім, до того студенти мають простажуватися в виконавчих органах міської ради, «щоб побачити всю кухню з середини».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
осшр Показати IP 25 Лютого 2010 12:42
Нехай собі підшукує заміну%)
читач Показати IP 26 Лютого 2010 15:21
а чому ви коментар не пишите?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus