USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі сміттєвози хочуть обладнати мийками для контейнерів. ФОТО

16 Жовтня 2013 12:40
Міські сміттєвози, можливо, обладнають мийками для контейнерів.
Під час засідання виконкому міський голова Микола Романюк поцікавився у директора комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс», коли миються контейнери для збору сміття.
«Дуже рідко. Ми хотіли включити послугу з миття контейнерів у тарифи. Але нам цінова інспекція не дозволила. А спеціалізовані машини для миття коштують майже як сміттєвоз», - повідомив керівник підприємства Валерій Кузьмич.



Очільник міста запропонував розглянути питання чи можна обладнати автомобілі для вивезення відходів спеціальними установками для миття.
«Подивимося на досвід Польщі – там на сміттєвозах стоять баки з водою і спеціалізоване обладнання. Можливо, для початку, обладнаємо 2-3 машини. Це ж здоров’я наших мешканців», - зазначив Романюк.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скарп Показати IP 16 Жовтня 2013 13:30
А воду після миття будуть зливати прямо в дворі на місці мийки
хз Показати IP 16 Жовтня 2013 15:29
А куди брудна вода буде стікати? Нехай краще зроблять щоб з сміттєвозів не стікали на дорогу нечистоти, а то я проживаю в приватному секторі то після того як проїде смітєвоз по дорозі (тротуару немає) не можна пройти, все тече і сморід страшний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus