USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Столяру і Романюку пропонують утрясти технічні питання

18 Квітня 2011 13:08
Депутати Луцької міської ради хочуть відкласти розгляд питання про передачу стадіону «Авангард» футбольному клубу «Волинь», бо лишається ряд «технічних питань», які міська влада і потенційний орендар досі не з’ясували.

Про це розповів депутат Луцької міської ради Сергій Григоренко під час програми «Діалог» на телеканалі «Аверс».

Нагадаємо, постійна комісія міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму Луцької міської ради рекомендувала зняти з розгляду питання про затвердження договору оренди нежитлових приміщень і споруд стадіону «Авангард».

Перед тим, 7 квітня луцький мер Микола Романюк зустрівся з президентом ФК «Волинь» Василем Столяром. Під час переговорів було досягнуто домовленостей про укладення угоди оренди стадіону «Авангард» на 49 років, відповідно до рішення міської ради. Угода мала бути внесена на розгляд депутатів на наступну сесію міської ради, яка відбудеться 20 квітня.

«По-перше, ще 4-5 років тому були проблеми, що лучани які наприклад хотіли там побігати, чи просто прийти на стадіон …Їх не пускав тренер», - нагадав під час програми «Діалог» Григоренко.

«Тому треба все чітко обговорити з клубом – щоб лучани в певні дні, коли не займається клуб, туди могли потрапляти», - додав він.

«Також там є тенісні корти, які орендують інші спортсмени – треба врегулювати і це питання, щоб їм не перешкоджали відвідувачам кортів», - вважає депутат.

Окрім того, зі слів Григоренка, є сумнів, чи варто віддавати в оренду разом зі стадіоном п’ять гектарів землі навколо нього.

«Нам обіцяли, свого часу що буде «Волинь» грати в УЄФА. І саме ця зона велика виділялась під велику перспективу. На жаль, «Волинь» в УЄФА не грає. Тому є сумніви, чи потрібно віддавати всю земельну ділянку», - сказав Григоренко.

«Тому є певні питання, я вважаю чисто технічні… Але я за те щоб питання було врегульована на засадах компромісу – і клубу було цікаво і місту», - сказав Григоренко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вболівальник Показати IP 18 Квітня 2011 13:51
Таке враження, що григоренки підігрують Столяру, щоби стадіон був проданий з молотка.
Вболівальник Показати IP 18 Квітня 2011 15:18
"«Нам обіцяли, свого часу що буде «Волинь» грати в УЄФА...На жаль, «Волинь» в УЄФА не грає." ЯВНО НЕАДЕКВАТ. АБО ДУРНИКА КЛЕЇТЬ.
Вольдемар Показати IP 18 Квітня 2011 18:32
Я рахую ,що стадіон повинен належати громаді. Сьогодні клуб " Волинь " існує , а завтра Столяр може і відказатися від його фінансування. І що на місці стадіону знову побудують розважальний центр.
Андрій Показати IP 19 Квітня 2011 15:54
А УЕФА как увидит наш стадион, так мі еще лет 5 не будем там играть))
ВІктор Показати IP 20 Квітня 2011 13:13
А яка доля чекає на легкоатлетичні доріжки? Половина робіт було зроблено за головуванням Шиби.Весь спорт це не тільки футбол.
Віталій Показати IP 26 Квітня 2011 14:37
Всі хто висловлюється за збереження цих доріжок неправі. Якщо хочеш займатися спортом, то знайдеш де побігати. Є парк, в Європі взагалі нормальне явище ранкові чи вачірні пробіжки по вулицях. Я наприклад живу за містом і взагалі як є бажання бігаю по бездоріжжю (трава, грунт). Булоб бажання. А то ті хто найбільше виступають самі запливли давно жиром і тільки прикриваються. Наш Авангард це просто позорище. Там трибуни за кілометер від поля через ті довбані доріжки. Вже давно треба було їх демонтувати і побудувати стадіон сучасного типу, на зразок Запоріжжя і Сум. А легкоатлетичний стадіон і в парку навколо футбольного поля можна зробити, коштом тогож Столяра. А зі діючими на Авангарді нехай роблять що хочуть, до тогож сучасний Стадіон це не лише поле, трибуни і роздягальні, а і прес-центр, туалети, бари, ресторани. Небачу в цьому нічого поганого, якщо у підтрибунних приміщеннях зроблять щось класне, будуть на ньому заробляти на утримання Стадіону і клубу. Адже сам по собі стадіон ніколи не укупиться. В Західній Європі стадіон це комплекс споруд. Єдиною істотною умовою переданя в оренду яб прописав у договорі обовязкове використанння для виступів професійного клубу та його повна реконструкція. Просто перед друзями і знайомими з Харкова, не кажучи вже про Європейців, наш витвір мистецтва показувати стидно. Дивитись з комфортом футбол з секторів за воротами просто жахливо, краще сидіти у дома, більше футболу побачиш. А хочеться на стадіоні, нормальному.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus