USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Студентів медичного коледжу ніхто не тримає. КОМЕНТАРІ

3 Грудня 2013 12:02
Студентів Луцького базового медичного коледжу «ніхто не тримає і ті, кому є 18+, мають можливість брати участь в мітингах», - переконують у навчальному закладі.
Нагадаємо, вчора, 3-ого грудня, зібравшися після вранішніх акцій на Театральному майдані, волинські студенти вирішили долучити до мітингу спудеїв тих навчальних закладів, керівництво яких не відпустило молодь на мітинг. Серед них був і ЛБМК.
Однак у коледжі цю інформацію намагаються пояснити, точніше, подати з іншого боку.

Так, до Волинських Новин звернувся студент 4-ого курсу Віктор Іванущик. Він розповів: «У нас адміністрація коледжу не перешкоджає бажанню студентів висловити їх конституційне право, просто відповідальність за неповнолітніх студентів несе коледж. Виходить, вони не можуть брати її на себе. Студентів ніхто не тримає і ті, кому є 18+, мають можливість брати участь в мітингах».

Зовсім інша ситуація, з його слів, - зі студентами 1-2 курсів, котрим - 16-17 років. За них відповідальність несуть викладачі коледжу. «Вони не можуть брати участі. Якщо ж хтось бере на себе відповідальність, то може вийти на майдан», - додає Віктор.

Студентів, резюмує хлопець, із пар так і не відпустили, оскільки більшість із них – неповнолітні, а тому за них відповідають викладачі. «Завтра ж мають ухвалити рішення про загальноміський страйк, тож, долучитися до протестів зможуть всі охочі», - сказав наостанок студент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Міля Показати IP 3 Грудня 2013 13:18
Сопляки вчіться, а не страйкуйте.
Смс Показати IP 13 Грудня 2013 11:24
Та вони вже не сопляки, але всьоровно вчитися требо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus