USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Стихійним базарникам не дадуть торгувати «із землі»

31 Березня 2010 11:42
В обласному центрі Волині проведуть низку перевірок щодо незаконної торгівлі поблизу міських ринків.

На сьогоднішній сесії Луцькради депутат Андрій Козюра закликав провести перевірки на «рядах», що стихійно утворилися біля Варшавського ринку та автостанції № 1. Мовляв, люди, що приїжджають із сіл, не йдуть торгувати до критих рядів. А торгують просто із асфальту.

Порадив депутат перевірити і діяльність ринку «Формула». Адже там теж торгують із «землі». Козюра висловив протест і проти незаконної торгівлі біля гіпермаркету «Там-Там».

Депутат зауважив, що, окрім цих перевірок, потрібно «потрусити» тих людей, які самовільно влаштовують фундаменти для барів чи кафе у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

«Жодних земельних ділянок ми там не виділяли. Винних потрібно притягнути до відповідальності», - сказав обранець громади.

Свої депутатські запити він адресував луцькому міського голові Богдану Шибі та прокурору Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
за кавою Показати IP 31 Березня 2010 13:59
Депутатам давай тільки забороняти. З незаконними крупними об"єктами тягатись не будуть, це або їхній бізнес, або "кишка тонка". А з дрібних підприємців і бабусь "сім шкур" знімуть. «Жодних земельних ділянок в парку ми там не виділяли..", так є місця відведені під торгівлю, комунальне господарство уповноважене давати дозволи на торгівлю,абсолютно нормальна процедура.Чи хтось думає для того щоб торгувати солодкою ватою, чи квасом з лотків у парку, потрібно рішення сесії, і платити за весь рік!?
filadelfos Показати IP 31 Березня 2010 14:50
може йдеться не зовсім про лотки з солодкою ватою та квасом?
за кавою Показати IP 31 Березня 2010 15:08
Зараз процедура отримання дозволу на встановлення МАФу однакова для усіх, незалежно від виду діяльності (торгуєш ти морозивом чи пивом), а сезонну торгівлю жоден документ не регулює.
Влад Показати IP 31 Березня 2010 16:28
Вот бы этого хмырька за плуг,а шибу за кобылу...На месте всех деревенских жителей,пойти к батюшке,взять благословение...И всех этих "слуг" народных,свинорылых прокуроров,депутатов,адвокатов,вилами,кочергами,макогонами отметелить...с крепко- хорошей христианской любовью.Чтоб всю жизнь жопа чесалась.Подымайся народ с колен,иначе эти сраные европейцы,сожрут вас,как сожрали вашу землю.
Stopkadr Показати IP 31 Березня 2010 21:05
Дурак ти буратино и мысли у тебя дурацкие. Думаеш народ там стоит от хорошей жизни? Да нет-за то что такие как ты воруют, а другим просто кушать хочется.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus