USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Ковельська міська рада погрожує міліції

25 Вересня 2012 12:57
Міліція повинна ліквідувати стихійну торгівлю на Привокзальній площі та на вулиці Театральній, біля залізниці у Ковелі до листопада цього року. Таке рішення прийняв виконавчий комітет Ковельської міської ради. В разі невиконання рішення, місцева влада погрожує порушити питання про невідповідність займаній посаді начальника міського відділу внутрішніх справ Івана Коростенського.

Про це інформує «Волинь нова».

Начальник відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Ковельського міськвиконкому Лілія Барна поскаржилась посадовцям на пасивність і бездіяльність правоохоронців щодо несанкціонованої торгівлі у Ковелі.

Зі свого боку влада організувала на Привокзальному ринку нові торгові місця, встановила холодильники. Приміщення відповідає всім санітарним нормам, але продавців, на жаль, немає. Тим часом, на деяких газонах комунальникам довелося двічі засівати траву, оскільки її витоптувати люди, які продають з асфальту продукти харчування.

Як стверджує заступник начальника Ковельського міського відділу внутрішніх справ з громадської безпеки капітан міліції Сергій Дулиш, дуже важко «воювати» з бабцями, які сідають на свої торби і відмовляються зійти з місця. «У народу відсутнє бажання заходити в приміщення, їм простіше торгувати із землі, але з цим явищем ми постійно боремося», — мовив првоохоронець. «Якщо чесно, я нічого так і не зрозумів з ваших слів», — сказав після такого «рапорту» ковельський міський голова Олег Кіндер.

Нагадаємо, що ще на попередньому засіданні виконкому керівники міста хотіли визнати роботу нового начальника міліції незадовільною, але зважили, що він перебуває на посаді всього три місяці й обмежились останнім попередженням. Цього разу розмова була ультимативною. На запитання: «Чи обіцяєте нам до листопада навести порядок?», Сергій Дулиш відповів: «Ми раніше його наведемо».

Слід зауважити, що це не перше подібне рішення місцевої влади, яка разом із міліцією уже понад двадцять років безуспішно веде боротьбу із стихійною торгівлею на Привокзальній площі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Привокзалка Показати IP 25 Вересня 2012 13:41
ВЖЕ чесно надоїла ця торговля на пятачку!!! а також торгівля до гаражів, ніколи нормально не можна проїхати...ще й гаїшніків можна припрягти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus