USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Сучасний путівник презентували у Луцьку. ФОТО

21 Серпня 2013 17:05
Подія відбулась у Центрі туристичної інформації та послуг. Публікація видання стала можливою завдяки підтримці благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Новий туристичний путівник по Луцьку – це 50 ілюстрованих сторінок із вкладеною картою центральної частини міста та зручною системою навігації. Його тираж – по дві тисячі примірників українською та англійською мовою. У найближчих планах кураторів проекту – польськомовне та російськомовне видання. Про це під час презентації розповіла директор КП «Центр туристичної інформації та послуг» Олена Семенюк.

«Путівник - це спроба визначити туристичне обличчя міста. Маршрути, які він пропонує, дуже різноманітні – від історичного до неформального туризму, від кулінарії до екстремального спорту. І, звісно, багато ілюстрацій та фотографій, які мають порадувати око туристів, а також інформація та адреса цікавих туристичних об’єктів, що знаходяться неподалік від Луцька», - розповіла Олена Семенюк.

Присутні на презентації начальник управління туризму та промоції міста Луцької міської ради Наталія Бунда та заступник міського голови з економічних питань Тарас Яковлев підкреслили важливість такого видання у Луцьку і відзначили сучасну та креативну роботу розробників.

Олена Семенюк подякувала за видання путівника «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Заступник голови правління фонду Ірина Констанкевич розповіла, що такий інтелектуальний якісний сучасний путівник необхідний місту, яким зараз позиціонує себе Луцьк.
«До нас приїздять туристи, які потребують різноманітної інформації. Путівник відповідає найсучаснішим потребам та усім вимогам графічного оформлення, це креативний продукт. Тут є найнеобхідніша інформація. Тому, ідея розробників була суголосна стратегії діяльності Благодійного фонду – зробити Луцьк потужним туристичним центром. Адже Луцьк має дуже давню історію, але разом з тим – це красиве сучасне європейське місто», - розповіла Ірина Констанкевич.

Олена Семенюк подякувала усім, хто брав участь у створенні путівника, і наголосила на тому, що кошти, отримані від продажу путівника, будуть використовуватися на розвиток туризму в Луцьку.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus