USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Тролейбусники можуть вийти на роботу – гроші вже є

18 Травня 2010 09:45
На Луцьке підприємство електротранспорту надійшла половина субвенції із державного бюджету – влада сповідається, що завдяки цьому тролейбусники припинять страйк.

Про це йшлося під час щовівторкової оперативної наради у муніципалітеті.

Міський голова Богдан Шиба нагадав, що страйк тролейбусників, який розпочався 12 травня, у місті досі триває. Але можна сподіватися на те, що він скоро закінчиться. Адже у минулу п’ятницю на підприємство потрапила половина заборгованої субвенції на пільгове перевезення пасажирів із державної казни - один мільйон 400 тисяч гривень. Стільки ж, за словами Шиби, має надійти в найближчі дні.

Кошти, отримані із державного бюджету, спрямують на виплату заробітної платні тролейбусникам. Мер додав, що є навіть доручення віце-прем’єра з питань регіональної політики Віктора Тихонова, яке має допомогти працівникам луцького підприємства електротранспорту.

У Луцьку опікуватимуться передачею коштів із державного бюджету заступник міського голови Петро Гоцалюк, керівник фінуправління Лілія Єлова та директор підприємства Костянтин Патракеєв. Вони мають підготувати необхідні для цього папери. Наразі кошти уже перераховані через казначейство.

«Є навіть доповідна записка Міністерства фінансів. Згідно неї рівень розрахунків за пільгові перевезення пасажирів на Волині найнижчий у всій Україні – 22 %. Кошти із державного бюджету мають піти на погашення заборгованості, а не розпилятися на інші цілі», - сказав Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Hatahama77 Показати IP 18 Травня 2010 09:50
ура!
дідо Показати IP 18 Травня 2010 10:25
Нехай тролебусники стоять до повного розрахунку, бо це повториться рівно через пів року...ці подачки ніколи не закінчаться,якшо не піднімлять тариф та введуть адресну допомогу до пільговиків... Клімчуку,Гріцюку та Шибі головне до виборів до тягнути без шуму, а доля тролейбусників їм до сраки...
славко Показати IP 18 Травня 2010 11:48
цілком погоджуюся з "дідо". Треба "додавити"! І замість пільг краще живими грошами людям платити, і хто хоче, той нехай їздить у тролейбусі чи у маршрутці, або взагалі ходить пішки.
Арсен Показати IP 18 Травня 2010 14:17
Я також підтримую вас безкоштовно мають їздити ці пенсіонери в яких маленька пенсія, а не ті,хто покупував пенсійні і групи. Давно пора садити цих лікарів, які продають пенсії.Хто і коли ними займеться. І цим у кого мала пенсія і дати їм живими грошимима,тобто доплати і хай як хочуть,хочуть їздять за них, хочуть хліб купують. А то катаються цілими днями треба і не треба.Давно пора запровадити адресну допомогу.Тоді ці лживі пенсіонери її не одержать.
Подорожній Показати IP 18 Травня 2010 19:01
"надійшла половина субвенції із державного бюджету" - тому Шиба може сподіватися лише на половину роботи перевізників. Хоча ще вчителя нинішніх чиновників-махінаторів Остапа Бендера вчили: зранку гроші - ввечері стільці; ввечері гроші - в обід стільці. А якщо без жартів, то надійшла половина ЗАБОРГОВАНОСТІ! Обіцяють другу частину ЗАБОРГОВАНОСТІ! Просять перевізників знову ПРАЦЮВАТИ В БОРГ!!! Тобто, чиновники не зацікавлені у прибутковості підприємства!
WS Показати IP 19 Травня 2010 07:45
Чи рахував хтось пільговиків у тролейбусах? Ні :) А знаєте чому? Тому, що вони й близько не наїзжають на таку суму, яку просять. А рахувати ж просто, достатньо ввести нульові квиточки, як на залізниці.
OrestN Показати IP 19 Травня 2010 18:40
Підтримую ДІДО! Нехай тролейбусники не піддаються на половинчасті кроки!!! Нехай збируть мітинг на театр.площі і скажуть що міська влада робить для міста: дороги не ремонтуються, вулиці роками у нашому мікрорайоні взагалі не заасфальтовані - грунтові! Тролейбуси не ходять! Місто у блокаді! Апогей керівництва Шиби і Ко! Геть таку владу!!!
вася Показати IP 19 Травня 2010 20:32
дидо- ти неудачник -ти никогда ничего не коментируеш положительно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus