USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Тролейбусники знову погрожують страйком

31 Березня 2010 11:24
Працівники Луцького підприємства електротранспорту знову погрожують страйком - якщо їм не виплатять заробітну платню.

Під час сьогоднішньої сесії Луцькради обранець громади Іван Смоленг розповів, що до нього звернулися обурені тролейбусники.

За його словами, працівники підприємства електротранспорту востаннє отримували заробітну платню кілька місяців тому. Їм заплатили всього 100 гривень, каже депутат. Хоча, як стверджують тролейбусники, вони щодня перевозять пасажирів на 70-80 тисяч гривень.

Працівники депо навіть надіслали лист Президенту Віктору Януковичу із 130 підписами. Депутат Смоленг озвучив цей лист присутнім. У ньому йдеться, що працівники Луцького підприємства електротранспорту «мало не пухнуть із голоду».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Владлен Показати IP 31 Березня 2010 15:47
Патрикеев молодец! Теперь пусть это помаранчевое шобло попробует его тронуть. Он на выборах сделал всё чтобы люди не поддержали женщину с косой, а поддержали Виктора Федоровича. Теперь Виктор Федорович поможет депо. Вот так надо решать вопросы.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus