USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку п’яним за кермом затримали водія автобуса

23 Листопада 2016 13:31
Провоохоронці виявили водія рейсового автобуса сполученням «Луцьк-Смолигів», який перевозив пасажирів, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння.

Інцидент трапився сьогодні вранці близько 7.00, - повідомляє ГУНП у Волинській області.

Інспектори дорожнього руху на вулиці Володимирській у Луцьку зупинили рейсовий автобус сполученням «Луцьк-Смолигів» за порушення Правил дорожнього руху.

Під час перевірки документів поліцейські виявили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти тест на драгері. Тест показав позитивний результат – 0,70 проміле алкоголю у крові, що значно перевищує допустиму норму.

Поліцейські зняли водія із маршруту та склали на нього адміністративні протоколи. Окрім цього, інспектори притягнули до адмінвідповідальності лікаря, який проводив передрейсовий медичний огляд водія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
який лікар? Показати IP 23 Листопада 2016 14:30
Він тільки числеться на папері .хто іх контролює? не смішіть.
торчин Показати IP 24 Листопада 2016 19:40
Де автобус може бути чистим,якщо вньому цілу весну і літо смолигівські баби возять смердючих гусей і качок , оставляють купи бруду іше їхати хочуть безплатно
Марина Показати IP 24 Листопада 2016 19:49
Автобус зручний,ним швидко зручно і недрого доїзджати з сорокового кварталу до Торчина і Смолигова

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus