USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку - міжнародне спортивне свято

15 Червня 2014 15:47
Урочисте відкриття Ярмарку спорту «Лучани за здоровий спосіб життя» в рамках проведення загальноміської акції «Фізична культура і спорту - здоров’я нації» відбулось на центральній площі міста сьогодні, 15 червня.

Спортивне дійство організувала Луцька міська рада спільно з Генеральним консульством Республіки Польща у Луцьку. Зі слів організаторів, такою подією вони хочуть нагадати про ідеї демократії, свободи та солідарності народів. А також відзначити 25 річницю перших вільний виборів у Польщі.

Як зазначила Генеральний консул Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку Беата Бживчи, 25 річницю перших вільних виборів до Парламенту Польщі вирішили відсвяткувати у специфічний спосіб: не в урочистій концертній залі, а рухливо й активно.



Окрім того, спортивним святом організатори хочуть здоровий образ життя серед містян, а також детальніше ознайомити їх з діяльністю спортивних секцій Луцька. Мовляв, це має допомогти дітям та їм батькам вибрати той вид спорту, яким вони хотіли б займатись.



У Ярмарку спорту взяли участь представники дитячо-юнацьких спортивних шкіл, розташованих на території міста, навчальних та інших закладів фізичної культури та спорту, а також підприємства, які спеціалізуються на реалізації товарів для активного відпочинку і туризму.



Офіційне відкриття дійства розпочалось з показових виступів юних гімнасток, а також спортсменів-дзюдоїстів, самбістів, боксерів, сумоїстів, тощо. Після цього всі охочі гості свята мали змогу долучитись до спортивних вікторин. Їх переможців нагороджували цінними призами від спонсорів дійства.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
сон Показати IP 15 Червня 2014 20:54
а де университет сну нема що показати
Ирина Показати IP 15 Червня 2014 22:50
Умнички! Не все так плохо в нашем королевстве.
Лучанин Показати IP 16 Червня 2014 02:59
Молодці організатори. Гарне дійство влаштували.... Побільше б таких акцій, які обєднують людей. Спортсмени - ви гордість наша.... Слава спортсменам. Слава Україні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus