USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку за тиждень сталося 33 ДТП, більшість – через негоду

11 Листопада 2016 17:11
Патрульна поліція Луцька застерігає: більшість ДТП в місті – у темну пору доби та через погіршення погодних умов.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції.

В осінній період трапляється найбільше ДТП, дуже часто – з вини пішоходів.

33 ДТП зареєстрували в місті протягом минулого тижня (31.10-6.11), в яких 9 осіб травмувались та 8 – з потерпілими. Загиблих, на щастя, немає.

За тиждень 6 разів відбувався наїзд на пішохода, 1 раз ДТП трапилась внаслідок зіткнення, 1 раз – наїзд на велосипедиста.

Причини автопригод з потерпілими:

- порушення ПДР пішоходами (2 ДТП, в яких 3 особи травмувались),

- проїзд пішохідних переходів (4 ДТП, в яких 4 особи травмувались, у тому числі 7-річна дитина),

- порушення ПДР велосипедистами (1 ДТП, 1 травмований),

- порушення правил маневрування (1 ДТП, 1 травмований).

Пік аварійності, як і в попередній тиждень, припадає в проміжок часу між 17 і 20 годинами, коли люди повертаються додому. Найбільше ДТП зареєстрували у вівторок та середу.

Як ідеться в повідомленні, осінній період є дуже сприятливим для ДТП, адже спостерігається погіршення погодних умов, видимість знижується через раннє темніння, тож зменшується уважність як водіїв, так і пішоходів.

Тому рекомендуємо громадянам не порушувати правил дорожнього руху, пересуватись у тверезому стані містом, а особливо слідкувати за дітьми, по можливості, забезпечувати їх світловідбиваючими предметами, які коштують недорого, однак можуть уберегти життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 11 Листопада 2016 20:57
Патрульна поліція Луцька - дам безкоштовну пораду,проїдьтесь на стоянки біля Порт-Сіті та інших великих магазинів та зверніть увагу на якій резині їздять! Там Вам роботи на тиждень вистачить!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus