USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Скандально відомій фірмі дозволили облаштувати кафе у Луцьку

7 Травня 2014 17:48
Кафе-кондитерську ТзОВ «ЕМПІРО Україна» дозволили розташувати по проспекту Грушевського на три роки.

Питання про дозвіл для ТзОВ «ЕМПІРО Україна» на облаштування дитячого кафе-кондитерської по проспекту Президента Грушевського, 1 терміном на три роки розглянули під час засідання виконкому Луцької міської ради, що відбулося 7 травня. Поряд із кафе планується облаштувати дитячий майданчик.

Два роки тому широкий резонанс у суспільстві викликало питання про облаштування кафе у сквері поблизу дитячої поліклініки у центрі міста. Тоді виконком усе ж визнав розташування кафе у зазначеному місці незаконним.

Торік підприємству дозволили облаштувати кафе терміном на один рік по проспекту Грушевського.

У членів виконкому виникло питання, чому цього разу йдеться про дозвіл саме на три роки, а не на рік чи два, як у інших тимчасових споруд. Зі слів начальника управління розвитку підприємництва та реклами Олександра Козлюка, підприємець просить про такий термін, тому що попередньо мав термін тривалістю один рік, і наразі робоча група вирішила підтримати проект рішення і запропонувати виконкому підтримати його.

Міський голова Микола Романюк зауважив, що це дитяче кафе без права продажу алкогольних напоїв. Члени виконкому вирішили підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
КАКА Показати IP 7 Травня 2014 23:01
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus