USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У директора КП «Ласка» Осіпов працюватиме заступником? ДОКУМЕНТ

4 Жовтня 2013 12:36
Штатний розпис комунального підприємства «Ласка» змінять на вимогу депутата Луцькради Андрія Осіпова.

У письмовій відповіді Луцького міського голови Миколи Романюка до депутата Луцькради Андрія Осіпова йдеться, що заяву обранця від 25 вересня 2013 року щодо того, що він хоче обійняти посаду директора комунального підприємства «Ласка» розглянули, але остаточного рішення не прийняли.
Головна мотивація відмови у тому, що із нинішнім директором «Ласки» Богданою Новарчук підписаний контракт, термін дії якого закінчується 31 грудня 2013 року. А доти, за бажанням самого Осіпова, він може стати лише заступником директора підприємства «Ласка», якщо напише відповідну заяву. Згідно неї, зі слів Романюка, буде змінений штатний розпис підприємства.
ЧИТАТИ ЩЕ: ДЕПУТАТ ЛУЦЬКРАДИ ОСІПОВ ХОЧЕ ОЧОЛИТИ КП «ЛАСКА»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
фейс-контроль Показати IP 4 Жовтня 2013 14:46
Осіпов! Ви і так виглядаєте, як дурко (дуже ілюстративне фото), то ж не ганьбіть себе до решти дурнуватими примочками. Адекватні люди перестануть сприймати вас як серйозного юриста і ви підете побиратися з торбою. Вже всім зрозуміло, що ваша мета - крісло міського голови. Але увагу до себе треба привертати розумно! Пишу це, маючи певність, що до поради не прислухаєтеся. І Богу дякувати! Хай Він милує нас від такого мера, депутата і навіть - заступника директора над песами.
Такса Показати IP 4 Жовтня 2013 14:55
...а чьо, может и прайдьот?
Упс Показати IP 4 Жовтня 2013 14:59
На фото пахож на Сашу Бєлаго с "Брігади".
sos Показати IP 4 Жовтня 2013 15:16
Та якби Осіпов став головою , то ви б хоч пожили як люди. Він точно знає скільки бабла уходить в кармани наших царьків. І знає який грант на мільйони приходить собаководам...і кому його вже розподілили
Александр до sos Показати IP 4 Жовтня 2013 15:36
Правильное решение! Начнем с собак! Пусть они поживут как люди под руководством г-на Осипова. Глядишь, и у лучан со временем выработается условниый рефлекс, и они выберут его в меры...
Наташа Показати IP 5 Жовтня 2013 12:07
Осіпов молодчага, один з небагатьох хто не лиже очко Буратінам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus