USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькій мерії немає коштів на ремонт «Бім-Бому»

8 Жовтня 2013 09:50
У міському бюджеті зараз немає коштів для того, щоб відремонтувати фасад дев’ятиповерхівки, що на вулиці Лесі Українки, 67, у Луцьку.

Про це під час оперативної наради, що відбулася 8 жовтня, повідомив Луцький міський голова Микола Романюк.

Про відшарування плитки із фасаду мешканці будинку нещодавно повідомили в групу оперативного реагування «15-80». Микола Романюк визнав, що йому соромно, що такий будинок розташований у центрі міста. Він розповів, що декілька разів зустрічався з мешканцями і вони, мовляв, не хочуть йти на жодні поступки, а вважають, що ремонт зобов’язана здійснити міська влада.

Зі слів мера, для ремонту фасаду будинку потрібно 700 тисяч гривень, натомість у міському бюджеті перш за все передбачені кошти для ремонту дахів, що протікають. Так, на ремонт шкіл цьогоріч витратили 7 мільйонів гривень.
ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКИЙ «БІМ-БОМ» ОСИПАЄТЬСЯ БЕЗ РЕКЛАМИ. ФОТО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Александр Показати IP 8 Жовтня 2013 11:40
Подождите пару лет, до очередных выборов))
Акценти Показати IP 8 Жовтня 2013 12:26
от вам s справжнє обличчя влади, як брати гроші і забороняти проводити зовнішні роботи на фасадах будинків (встановлення кондиціонерів, супутникових тарілок) то це лише з дозволу мерії тобто до фасаду мерія має відношення. а якщо мерія і її підпорядковане підприємство повинне виконати роботи то це вже інша історія (причина звичайна ми гроші беремо за утримання будинук але вам нічого не зробимо бо квартири приватизовані)! Дурисвіти в одному помилилися у підвалі будинку є котельня яка не дасть можливості приватизувати будинок чи створити ОСББ (також державний лохотрон для мешканців старих будівель). І якщо на демонтаж облітаючої плитки знайшли ресурси, оббили її оголили цеглу тим самим порушили та знизили опірність фасадів будинку агресивному середовищу тоді ви маєте усі права та обовязки привести будинок до належного стану. Коли ні то за усі виконані роботи керівництво що ініціювало такі повинне нести відповідальність. І пане голово не усі живуть у приватних будинках для утримання багатоквартирних будинків існують інші правила. Я згоден самостійно дбати про свій фасад лише ви з вашими жкп та соколовською намагаєтесь обдурити нас у нашому праві (конституційному) на гідне життя, заміщуючи поняття.
))) до Акценти Показати IP 8 Жовтня 2013 13:34
установка кондиционера или антенны связаны с работой на несущих стенах. мэрия тут ни при чем - разрешение на это дают инженеры соответствующих контролирующих служб. это раз. многоквартирный дом принадлежит его совладельцам - жителям, приватизировавшим квартиры. это два. ваша единственная задача - прекратить платить ЖЕКу и создать хоть какое-то юрлицо, чтобы самим собирать те же деньги на ремонт. спонсоры со внешней рекламой идут на дом с косяками, а вы сидите дальше на ж..пах и ждите халяву, балбесы.
володимир Показати IP 8 Жовтня 2013 13:59
700тисяч це 6місяців роботи мера без радників типу крохмаля.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus