USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

У Луцькій міськраді консультуватимуть через інтернет

26 Січня 2013 12:59
Відповідь на звернення лучан до міськради надсилатимуть на e-mail заявника, - йдеться на сайті Луцької міської ради.

Так, електронні звернення опрацьовуватимуть у відділі звернень громадян департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку». Зокрема у Луцькій міській раді пропонують скористатися рубрикою «Запитуйте – відповідаємо», яка пришвидшить отримання інформації, консультацій тощо.

Щоб залишити звернення, громадянам необхідно заповнити запропоновану форму. На вказаний e-mail надсилатимуть копію звернення та відповідь.

Також у міськраді повідомляють, що термін надання консультації-відповіді на електронне звернення не може перевищувати 5 робочих днів із моменту надходження звернення.

Важливо, що електронні звернення та відповіді на них не мають статусу офіційних документів, вони не можуть бути опубліковані у засобах масової інформації чи використані у вигляді посилань як офіційна відповідь Луцької міської ради. Для отримання офіційної відповіді необхідно звернутися у порядку, визначеному Законом України «Про звернення громадян» (письмові звернення подаються в каб. 105 Луцької міської ради, вул. Богдана Хмельницького, 19).

За додатковою інформацією рекомендують звертатися за телефоном відділу звернень громадян департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Луцької міської ради: 720 351
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus