USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У луцькому зоопарку поповнення: на світ з’явились левенята

18 Липня 2013 09:54
Мешканців у луцькому зоопарку побільшало. Цього разу малюки народилися у сімействі левів. Сталася подія у суботу 13 липня.

Про це Волинський інформаційний портал повідомила директор комунального підприємства «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко.

За її словами, про таке значне поповнення зоопарк не повідомив громадськість одразу, бо точно не знав, скільки ж малюків народилося. Проте минув майже тиждень, а родина царя звірів і досі береже цю таємницю. Оскільки левиця народила сама й без жодних ускладнень, то до малят працівників зоокуточка вона не підпускає.

«А ще ми боялись зурочити», - жартує Денисенко.
Зараз же, за словами директора, тварини почуваються затишно, хоча левенят молода мама із лігва ще не виносила.

Також директор комунального підприємства повідомила, що на поповнення у такій поважній родині працівники зоопарку очікували вже давно, тому готувались завчасно.

«Зараз левиці, як видно з її поведінки, добре та спокійно, вона охороняє лігво, у якому вовтузяться новонароджені. Апетит у неї теж хороший»,– наголосила співрозмовниця.

Що ж до глави сімейства, то лев зараз живе окремо. Власне, відселили самця ще під час вагітності левиці, аби той випадково не нашкодив молодому потомству.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
справді круто Показати IP 18 Липня 2013 11:03
ростіть здоровенькі, малюки) швидше б вас побачити)
звір'ята Показати IP 18 Липня 2013 13:19
звір'ят по осені рахують як не годуватимуть то і не виживуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus