USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькраді сформували депутатські комісії

25 Листопада 2010 15:01
Депутати Луцької міської ради затвердили склад та керівництво постійних депутатських комісій – загалом їх десять.

Рішення більшістю голосів прийняли під час другого засідання першої сесії шостого скликання 25 листопада.

Постійну комісію з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту очолив представник ВО «Свобода» Святослав Боруцький. До її складу увійшло ще чотири депутати: Андрій Осіпов (ВО «Батьківщина»), Леонід Лаба (Партія регіонів), Богдан Шиба («За Україну!») та Олександр Магеровський («Свобода»).

Постійна комісія з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів отримала в керівники Олега Чернецького (ВО «Свобода»). Разом з ним в цій комісії працюватимуть Юрій Корольчук (ВО «Батьківщина»), Олександр Пиза («Фронт Змін»), Іван Корчук («За Україну!»), Антон Сосновський (ВО «Батьківщина»).

В постійній комісії з питань земельних відносин та земельного кадастру головуватиме Володимир Никитюк (ВО «Батьківщина»). Сюди ж включили і Романа Бондарука (ВО «Батьківщина»), Валерія Бондарука («Батьківщина»), Андрія Козюру («Наша Україна) та Руслан Ніколайчук («Свобода»).

Постійна комісія з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою буде під опікою Олександра Семенюка (ВО «Батьківщина»). Разом з ним в цьому напрямку працюватимуть: Сергій Волик (ВО «Батьківщина»), Микола Яручик (ВО «Свобода»), Андрій Разумовський («Сильна Україна») та Іван Смоленг (Партія регіонів).

Керівником постійної комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва обрали Юрія Вегу (). До складу комісії увійшли також Петро Савчук (ВО «Батьківщина»), Катерина Приступа (ВО «Батьківщина), Анатолій Бірюков (ВО «Батьківщина») та Володимир Самуляк (ВО «Батьківщина»).

Постійною комісією з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження керуватиме Рустам Дячук (ВО «Батьківщина»). Разом з ним тут працюватимуть Сергій Сівак (ВО "Свобода"), Олена Голєва (Європейська партія України), Василь Гриб (ВО «Батьківщина») та Євгеній Ткачук («Сильна Україна»).

Постійну комісію з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму очолив Павло Данильчук («За Україну!»). До складу комісії також увійшли: Наталія Бунда (ВО «Батьківщина»), Андрій Калахан (ВО «Свобода»), Тарас Бас (ВО «Батьківщина») та Микола Дендіберін («Фронт Змін»).

Постійна комісія з питань комунального майна та приватизації опинилась під керівництвом Олександра Пилиповича (ВО «Батьківщина). Сюди ж увійшли: Артур Василевський (ВО «Батьківщина»), Олег Дмитрук («Фронт Змін»), Юрій Мишко () та Ірина Комлик (Партія регіонів).

В постійній комісії з питань освіти, науки, культури та мови керівником став Анатолій Пархом’юк («Наша Україна»). Його колегами по комісії будуть Роман Романюк («За Україну!»), Аскольд Пекарський (ВО «Батьківщина»), Віталій Кварцяний («Фронт Змін») та Сергій Григоренко (ВО «Батьківщина»).

Постійна комісія з питань соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства в керівники отримала Ганну Кравчук (ВО «Батьківщина»). Тут працюватимуть також Степан Цимбалюк (ВО «Батьківщина»), Тетяна Дементьєва (Партія регіонів) та Любов Серба (ВО «Свобода»).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
цікаво Показати IP 25 Листопада 2010 15:16
В транспортній комісії два власники транспортних підприємств і один керівник житлово-комунального. Відбиватимуть витрачені на вибори гроші
Пркурор Показати IP 25 Листопада 2010 15:23
Невже не можна було поберегти Пилиповича. У минулій каденції не посадили за грати, то в цій точно посадимо.
це піпєц Показати IP 25 Листопада 2010 15:41
В постійній комісії з питань освіти, науки, культури та мови КВАРЦЯНИЙ, ха-ха-ха!!!
Правдолюб Показати IP 25 Листопада 2010 16:24
А головування Дячука Р.М.в комісії з енергозбереження спасе його від кримінальної відповідальності за перепроданий муніципальний мазут?
Правдолюб Показати IP 25 Листопада 2010 16:32
Ну...поділили портфельчики...Тепер почекаємо плідної,ЧЕСНОЇ, та ефективної роботи на користь міської громади....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus