USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку буде новий автобусний маршрут

10 Листопада 2010 14:31
У Луцьку відкриють автобусний маршрут №20 «Залізничний вокзал – гіпермаркет «Епіцентр».
Таке рішення прийняв виконком Луцької міської ради, враховуючи звернення ТОВ «Епіцентр К» та з метою задоволення потреб в пасажирських перевезеннях, а також керуючись законами України. Про це йдеться на сайті міськради.
Новий автобусний маршрут проходитиме в прямому напрямку проспектом Президента Грушевського, вулицею Винниченка, проспектом Волі, Рівненською до гіпермаркету «Епіцентр».
У зворотному напрямку автобус їхатиме Рівненською, проспектом Волі, вулицею Винниченка, проспектом Президента Грушевського.
Відділу транспорту та зв'язку департаменту економіки доручено залучити тимчасового автомобільного перевізника на вказаний маршрут на термін три місяці і задіяти три автобуси з оформленням відповідних документів.
За результатами функціонування маршруту – надати пропозиції для прийняття рішення щодо доцільності відкриття маршруту та проведення конкурсу на перевезення пасажирів.
Крім того, виконком припинив роботу тролейбусів за маршрутами №3а «Бенделіані –Лісництво» та №7 «Залізничний вокзал – село Гаразджа» з 11 листопада.
Рішення виконавчого комітету міської ради від 29 липня 2010 року «Про відкриття тролейбусного маршруту №3а «Бенделіані – Лісництво» та відновлення маршруту №7 «Залізничний вокзал – село Гаразджа» виконком вирішив вважати таким, що втратило чинність.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Ольга Показати IP 10 Листопада 2010 16:21
Дуже розумно, а чим людям доїжджати до поліклініки № 3 чим. Марштука не ходить, тролейбус зняли. А бандитам з епіцентру,добре заплатили будуть пускати маршрутки.Оце да, оце країна. Дохніть людоньки,епіцентр вартніший, ми простий люд до цього епіцентру не маємо з чим їздити, а в лікрню мусим, бо всі хворі. Оце турбота про люд.
ZozulechkA Показати IP 10 Листопада 2010 16:21
Ще якби відновити маршрут "зал. вокзал - 40-й квартал", а то вже так задовбало під поїздами лазити або йти зараз аж до казарм чи до мосту біля 5-ї школи... чому відмінено тролебус "3а"???У мене колега тільки ним і може доїхати на Бенделіані з Красного.. Все для людей, так????
Маркіян Показати IP 10 Листопада 2010 18:33
Блін, як просили з Теремно по Волі маршрут пустити, то ніяк! А тут бігом зробили! Довбні!
M Показати IP 10 Листопада 2010 20:43
Хто платить кому треба, той замовляє і музику і таксі і маршрути для автобусів...
И Показати IP 10 Листопада 2010 21:11
Автобуси Голєвої(санрайз) або Шаміса(АТ№1)..будуть возити до епіцентра..правда багато вони там не зароблять.
alex Показати IP 10 Листопада 2010 23:14
Сполучення між ДПЗ і базовою поліклінікою знову відсутнє. Одним словом - мудаки.
пасажир Показати IP 11 Листопада 2010 15:27
з дпз до лікарні їдут хворі люди(читай пенсіонери та інваліди).а до епіцентру грошовиті.відчуваєте різницю.Шибі ганьба востаннє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus