USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку говоритимуть про використання коштів у дитсадках

14 Травня 2013 14:29
Як ефективно використовувати кошти у дитячих садках, вирішуватимуть за круглим столом у Луцьку.

Про це інформує прес-служба Волинського Інституту Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив.

Так, на круглому столі на тему «Пошук нових форм та методів вирішення соціальних потреб дошкільних навчальних закладів міста Луцька» обговорюватимуть питання ефективного залучення та використання коштів для матеріально-технічного забезпечення дошкільних навчальних закладів.

Наразі функції взаємної відповідальності за забезпечення дитсадків лежать на адміністрації, батьківських комітетах та опікунських радах. Але не втрачає актуальності питання залучення додаткового фінансування дитсадків на вирішення питань соціального значення.

Тож круглий стіл організовують з метою виведення успішних форм взаємодії між вищезазначеними сторонами та започаткування системи підтримки й обміну досвідом у питаннях ефективного використання фінансових ресурсів дитячих садків.

До обговорення запросили представників відділу освіти Луцької міської ради, голів батьківських комітетів та опікунських рад дошкільних навчальних закладів Луцька, громадські організації та ЗМІ.

Ініціатор заходу – Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив.

Круглий стіл відбудеться 16 травня о 17:30 у конференц-залі народного дому «Просвіта» у Луцьку.

Нагадаємо, нещодавно в одному з луцьких дитсадків спіймали працівника, який крав продукти харчування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus