USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку хочуть знести магазини на зупинках

2 Жовтня 2013 12:05
Міські зупинки мають бути типові і на них не повинно бути торгових закладів. Спробувати реалізувати таку ініціативу хочуть за декілька років.
«Подивіться, що робиться по проспекту Волі. Один круглий торговий заклад, інший квадратний. Хто що хотів, те й робив. Ми працюватимемо над тим, щоб зупинки за декілька років у місті були типові і там не було б закладів торгівлі», - повідомив міський голова Микола Романюк.
Заступник очільника міста Лариса Соколовська зазначила, що реалізації такій ініціативі передуватиме кропітка робота.
«Ті павільйони, у яких закінчиться термін оренди, знесуть. Можливо, буде виплачена певна сума компенсації підприємцям. Якщо ми ставимо за бюджетні кошти зупинки, ми їх облаштовуємо без місця торгівлі», - пояснила Соколовська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
КВ Показати IP 2 Жовтня 2013 12:20
Торгiвельнi заклади згiдно "Червоних Лiнiй" повиннi розташовуватись на певнiй вiдстанi вiд проiжджоi частини, а не впритул, як це робиться.
Катя Показати IP 2 Жовтня 2013 13:34
А кому це заважає? Невже немає важливіших питань?
дійсно Показати IP 2 Жовтня 2013 14:35
Один круглий торговий заклад, інший квадратний. Хто що хотів, те й робив. і без відому міської влади вони там будувались, ай ай ай. наведіть порядок, містер мер
то точно Показати IP 2 Жовтня 2013 15:10
шо правда, то правда
))) Показати IP 2 Жовтня 2013 15:53
ну что, ломать - не строить. это энергия без вектора.
Петро Показати IP 2 Жовтня 2013 15:55
З лохів збили капусту всі кому не лінь,починаючи з головних архітектора ,художника,гаі - даі і т. д. ,а тепер,любі друзі,давай,досвіданія...)
Я Показати IP 2 Жовтня 2013 16:22
Правильно. А то навпроти Фуршету торговий кіоск побудуваль за 1 метр від проїзджої частини.
Володимир Показати IP 2 Жовтня 2013 17:42
Рішення про знесення торгових точок на зупинках сумнівне. У свій час підприємці своїми точками облагородили зупинки. Міськраді для початку треба збудувати павільйони на тролейбусних зупинках, де їх нема.
Лучанка Показати IP 3 Жовтня 2013 11:24
Та вже знесіть!! А то це хочуть настількі розтягнуте в часі , що коррупція видна здалеку! Ці ггенделики спотворюють вулиці, являються розсадниками незаконної торгівлі без документів і права на аренду землі ( яка земля на тротуарах по закону?), а мерія на все закриває очі! Ну то вже зробіть ,що небудь хоч на Пр.Волі , соромно перед гостями і Європою . Хочуть вони , як хотіли то напроти адміністративного суду зупинку закрили , а генделик залишили ,бо власник - " корова священа"!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus