USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку молилися за людей із вадами слуху. ФОТО

11 Жовтня 2013 13:00
Для людей із вадами слуху у Свято-Покровському кафедральному храмі, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, 11 жовтня відбулась Божественна Літургія. Богослужіння очолив секретар Волинської єпархії протоієрей Миколай Бондарук.

Такі соціальні Літургії відбуваються у храмах УПЦ Луцька вже не вперше, і цього разу присутні також приступили до Святих Таїнств сповіді і Причастя, - розповіли в єпархії.

«Я щиро вітаю вас, дорогі брати і сестри, із прийняттям Святих Христових Таїн, з тим, що ви долучились до Трапези Господньої. Переказую також вам вітання і благословення від нашого владики митрополита Волинського і Луцького Ніфонта», - сказав після Літургії протоієрей Миколай Бондарук.

Він також вручив голові ВОО УТОГ Галині Сопронюк церковну нагороду – медаль Волинської ікони Божої Матері.

«Я щиро дякую і нашому дорогому владиці, і Вам, отче Миколає, за те, що сьогодні була відслужена ця Літургія. Особливо хочу подякувати і отцю ієромонаху Іллі (Вишневському), за те що він проводить для нас заняття в недільній школі, розповідає про вчення Православної Церкви, звичаї та обряди», - зауважила своєю чергою Галина Сопронюк.














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus