USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку не вистачає світлофорів

18 Травня 2011 12:29
У Луцьку кількість дорожньо-транспортних пригод зростає з року в рік, одна із причин – мала кількість світлофорів.
У місті подекуди просто немає світлофорів, дорожніх знаків та потрібних транспортних розв’язок. Іноді – і дорожньої розмітки. Про це йшлося у програмі «Факти» на каналі ICTV.
Водночас кількість авто в Луцьку зростає: уже нині в місті понад п’ятдесят тисяч легкових машин.
Об’їзні шляхи ремонтують повільно, тож більшість водіїв використовують центральні вулиці. Саме тому тут – традиційні кілометрові затори.
Комунальники-власники автодоріг скаржаться: вони не можуть змінити ситуацію – грошей не вистачає. Перш ніж встановлювати нові світлофори, треба відремонтувати об’їзні дороги. Тоді потік у центрі міста зменшиться.
Регіональну програму розвитку дорожнього руху та безпеки обласні депутати затвердили ще 2008-го року. На неї відтоді не виділили жодної копійки.
Лише за останні три місяці волинські ДАІшники оштрафували водіїв за порушення правил дорожнього руху на понад 5 мільйонів гривень.
Вони просять хоча б частину з цих грошей виділити на ремонт доріг та встановлення світлофорів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
водій Показати IP 18 Травня 2011 13:13
"Саме тому тут – традиційні кілометрові затори." насмішили з заторами..)))
Лучанин Показати IP 18 Травня 2011 21:33
А там де вони є режим роботи нормальний встановити для них можливо? Чи знову чогось не вистачає?
Sid Vicious Показати IP 18 Травня 2011 22:42
Нe і чого об'їзні дороги не ремонтують? Або фіг з ними, чого в місті дороги не ремонтують? На ДПЗ, наприклад, або виїзд на окружну з Потебні на Рованці, яку, до речі, в тому році "відремонтували"... І якого милого ДАІшники наполягають на їзді по правій полосі, яку біля бордюрів не ремонтували ніколи, на якій покрадені каналізаційні решітки? А?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus